Eindhovense onbekende food parels

Een keer wat anders, nieuwe gerechten kunnen proberen en nieuwe hotspots willen ontdekken. Wij hebben het over de unknown places in Eindhoven. Eindhoven heeft veel te bieden, meer dan je denkt. Waar zitten die verborgen pareltjes in Eindhoven? 


BAMIYAN RESTAURANT

Een culinaire kennismaking met de Afghaanse keuken. Hier gebruiken ze smaakvolle kruiden, passen ze oude technieken toe en dit met de volledige aandacht, passie en drive van de kok. Dit maakt een bezoek aan Bamiyan een onvergetelijke ervaring. 

MEXICAZA 

Hola! Mexiaanse sferen hangen in de Eindhovense lucht. Zeg je wraps, burgers, taco’s en nacho’s dan zeg je Mexicaza. Een fiesta voor de maag, dit wil je! Mexicaza is een restaurant in de Generalenbuurt welke halal mexican food serveert. Hier ben je weer een culturele ervaring rijker. Laat je verrassen door de keuken, smaken en kruiden. Hasta leugo! 

KRISHNA VILAS

Hun doel? 100% Indiase vegetarische gerechten te presenteren. Krishna Vilas opende eerder 2 andere vestigingen en met trots opende ze in 2020 hun vestiging in Eindhoven. De Indiase keuken is net zo divers als de cultuur, talen, regio’s en klimaat. Krishna Vilas neemt je mee in de betoverende Indiase keuken. Een ervaring en beleving rijker. En oprecht mega lekker! Wij zijn er al vaker geweest… DUS! 

FALAFEL MASTERS

Fa la la lafel, moet je proberen, moet je proeven, hier moet je heen. Mediterrane gerechten en Midden-Oosters genieten. Falafel Masters is het restaurant wat jullie echt gaat verrassen. Falafel in je bek! Nie miepen,  mauwen gewoon een keer doen. Hoe we dat weten? We bestellen het met regelmaat.

Nieuwtje dat we je niet willen onthouden Ze serveren Ieder weekend een ander 3 gangen vegetarisch menu.


PIZZERIA LA VITA E BELLA

Kende je nog niet he?! En toch een dijk van een hotspot, want hier is reserveren een must! Gezelligheid, gastvrijheid en pizza’s, zoals je die nergens anders op je bord krijgt. Maar wat is dan een echte Italiaanse pizza? Michele van Pizzeria La Vita E Bella legt de Italiaanse woorden in je mond en serveert de echte Italiaanse pizza’s volgens oud Italiaans recept.

Italiaanse sferen gespot in Eindhoven. Hier ga je heen voor pizza’s die Italië schreeuwen. Pizzeria La Vita E Bella is niet alleen een restaurant, maar ook de plek voor andere gelegenheden. Workshops pizza’s bakken, wijnproeverijen of een verjaardag vieren. Dit is de plek om iedere gelegenheid om te toveren in een grande festa.


Is dit niets voor jou?

Dan hebben we hier nog een leuk lijstje met terrastips voor je verzameld of wat dacht je van een lijst boordevol kidsproof tips?