Café 't Rozenknopje

Hoogstraat 59, Eindhoven

4.5/ 5

De Rozenknop is een huiskamer waar velen zich thuis voelen. Een typisch oud café waar jong zich ook graag mengt. Lees verder

De Rozenknop is een huiskamer waar velen zich thuis voelen en waar vele verschillende karakters zich moeiteloos mengen tot een mooi en bont gezelschap.

Jong en oud delen verhalen aan de bar, arm en rijk maken een dansje met elkaar, geaardheid of nationaliteit maken geen verschil, bij ons is iedereen gelijk en dat hebben we hoog in het vaandel staan. Of het nu beneden in het café is, of tijdens de activiteiten in de bovenzaal.

Daarnaast voelen we ons verbonden met Eindhoven als stad en houden we van de Brabantse gemoedelijkheid en Bourgondische levensstijl, hetzij soms in een Amerikaans jasje vanwege de voorliefde voor de zwoele zuidelijke Amerikaanse staten. Die in dat opzicht weer niet zoveel verschillen van het Brabantse.

  • Bar, Bruincafé, Eetcafé, Evenementenlocatie, Podium
  • Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin
  • Blues, Jazz, Live muziek, Rock, alternatief
  • Strijp