Eindhovens 'kidsproof shoppen' Rondje

Hier slaag je snel, goed en vermaken de kinderen zich uitstekend. Van de laatste modetrends tot hippe designer kleding, hier shop je voor de allerkleinste. Lees verder

We weten allemaal hoe winkelen met kinderen kan zijn, error! Bij deze winkels vermaken je kinderen zich uitstekend, scoor jij de laatste mode trends voor je kid(s) en ben je vooral heul snel, heel belangrijk.

Van mama-dochter matchy outfits tot hippe designer kleding voor de allerkleinste. Bij deze winkels grijp je nooit mis en loopt jouw mini-me er weer fantastisch, hip en fabulous bij!

1. Charlie Petite

Ontstaan vanuit de liefde voor haar dochter Charlie en inmiddels een begrip onder de kledingzaken voor de mini's onder ons. Niet alleen creëert zij prachtige kleding voor kid(s), maar ze heeft ook een succesvolle Mommy X Mini collectie uitgebracht. En zeg nou eerlijk, wie wil er nu niet matchend door het leven?

2. Mase Concept Store

Dé baby- en kinderkleding winkel van Eindhoven, een kledingzaak die staat als een huis en dit allemaal op de mooie Kleine Berg. Van de newborns tot 12-jarige, hier bemachtig je de prachtigste baby- en kinderkleding. 

3. Lollypop Kindermode

Lollypop is al 50 jaar een begrip in Eindhoven. De mama's droegen het vroeger en nu gaan ze hier heen met hun prachtige creaties; de kinderen. Ze reizen de hele wereld rond voor de meest exclusieve (designer) kinderkleding. Voor exclusiviteit, een gehele eigen stijl en jarenlange ervaring moet je bij Lollypop zijn.

4. Kim en Co

In de Hooghuisstraat bevindt zich de prachtige kinderkleding zaak, Kim & Co. Al 20 jaar zorgen deze sisters in crime voor de meest prachtige collecties. Een goed gevulde shoppingtas is hier een garantie.

5. 4 Funky Flavours

Bijna de buufkes van Kim & Co en ook zeker de moeite waard om hier ook even te kijken. Zij onderscheiden zich in creativiteit en kwaliteit en zijn ervan overtuigd dat er meer gespeeld mocht worden met kleur. Felle kleuren, ongebruikelijke patronen en verrassende combinaties, dat is 4 Funky Flavours.