Waar gaat het semi-chique van Eindje graag heen? Hier een inspirerende lijst

Waar gaat het semi-chique van Eindje graag heen? Het antwoord is simpel: naar de meest opvallende en hippe hotspots die Eindhoven te bieden heeft. 

Eindhovens Rondje, dé cityguide die het bruisende hart van de stad en omgeving kent als geen ander, neemt je mee op een bourgondische ontdekkingsreis. 


VOOR DEGENEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EXCLUSIVITEIT EN KWALITEIT IS ER DE WAGYU CLUB EINDHOVEN

Tikkeltje stout en daar houden we van. Tikkeltje club vibes in combinatie met klaarblijkelijk f*ckng lekker vlees. Check hun insta account om alvast in deze bijzondere sferen te komen. Want… niet veel mensen kennen deze zaak.

EEN FAVORIET VOOR VERWEND EINDHOVEN. RESTAURANT ZUID.

Hier voelt het semi-chique zich direct thuis, omringd door een warme en gezellige sfeer. Binnen een chique huiskamersfeer, buiten een heel fijn en rustig terras. De menukaart is een ode aan alles waar Adrian Zarzo zich ooit om bekommerd heeft. Van Valenzia, Barolo, zijn Spanje, Zarzo tot oude gerechten van Sun… Ze komen allemaal terug hier in het ‘Zuiden’. Wie de genoemde reeks niet kent; dit zijn zaken die Adrian onder beheer heeft (gehad). Hier voel je je gewaardeerd en gekoesterd. Staat dan ook steevast in mijn top 10.

een parel aan de waterkant: The Harbour Club Eindhoven.

Dit is de plek waar je met hoge hakken en cocktailjurken je kan laten verwennen door een overvloed aan luxe en verfijning. Op het terras geniet je van een aangenaam uitzicht op het water terwijl je je tegoed doet aan wereldse gerechten, een mix voor iedereen. Onze aanbeveling? Even de naam in eer houden en dus gewoon voor VIS gaan. Hier voel je een echte VIP, omringd door een sfeer van glamour en stijl.

Hier heb je de de wereld aan je voeten… Skybar Vane.

Dit is dé plek waar je jezelf onderdompelt in een spectaculair uitzicht over de stad. Je geniet van verfrissende cocktails en verrukkelijke hapjes, terwijl de zon langzaam onder gaat en de stad tot leven komt. Hier ervaar je letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt binnen Eindhovense hotspots. #rooftop #skybar #panoramaview.

Something else...

Even wat andere tips. Wat dacht je van Bellevue, een gezellige en fenomenale Franse brasserie midden op de Kleine Berg. Hier geniet je van de allerlekkerste Franse gerechten terwijl de levendigheid van de stad aan je voorbijtrekt. Shinen, smakken en proosten! 

Tot slot, iets nieuws! Citygarden Eindhoven.

Hoe, wat, waar? Check hun insta. Voordat wij ons uiten gaan we er eerst even zelf heen om alles te proeven en testen ;-).

Dus, waar jouw volgende smakelijke reisje in eigen stad naar toe gaat? The Harbour Club Eindhoven, Wagyu Club Eindhoven, Restaurant Zuid, Skybar Vane, Bellevue of Citygarden Eindhoven. Download de Eindhovens Rondje app en laat je verleiden door deze bijzondere plekken die de inwoners van Eindje laten stralen. Want semi-chique zijn we allemaal, en dat is iets om trots op te zijn!