Verrassende zaken, een keer iets anders!

Een keer wat anders dan de 'basics'. Ben je onze steady en terugkerende tips beu? Wil je anders? Wil je verrassend? Wil je spannend of andere smaken? 

HIERONDER EEN Lijst boordevol 'anders'

1. Restaurant IRIS

In (natuurlijk) de Irisbuurt, hier komen de groenten echt tot hun recht! Ze koken hier met de producten die het seizoen ze geeft, iedere maand een nieuw menu. Dus vaker gaan is absoluut een optie. 

2. El Pastor 

Wil je Mexicaans? Dan wil je El Pastor! Dit zijn de meesters van ceviche. Geen idee wat dat is? Dat is fris, zacht, zuur, stout, spicy en heel veel meer! 'Zelluf gaan'. Dikke vette yummie-get-in-my-tummy. 

3. Van Alles & Co

Op het terras, in de huiskamer of voor 'on the go' ben je hier aan het goede adres! Na je koffie, lunch of borrel kun je hier meteen vintage shoppen want ze vissen uit alle hoeken van het land pareltjes tevoorschijn. Ga langs en beleef het! Nog leuker doe een rondje Edison, ook wel Woensel West genoemd. Zitten namelijk echt heel veel coole shops.

4. Blue Collar

Eat, drink, party, sleep and repeat. Bij Blue Collar pak je het complete plaatje mee! Gevestigd in een oude Philipsfabriek in het oh-zo geweldige en unieke Strijp-S. Baarden, rock en roll, anders, verrassend, vet en stoer...

5. Residency For The People

Creatiever dan dit bestaat bijna niet. Woon- en werkplek voor artiesten zodat zij kunnen opladen en hun brein het werk kunnen laten doen. Hier is iedereen (maar dan ook echt iedereen) welkom. Alles anders, lekker vrij met nadruk op lekker. Veel is er niet over te vinden. Gevalletje hear-say en gewoon doen. Wat dacht je van lice pad-thai kookkunsten? Mega goed! Volg ze even op insta voor nieuwtjes en het menu. 

6. Good Food Republic

Niks nie speakeasy bar, speakeasy spot met food!
Geen speeltoestellen, wel een spot pal voor de deur om de kids ‘uit te laten’.
Enfin, hier draait alles om stoutmoedige smaakavonturen en verrukkelijke rebelsheid. Vergeet al die doorsnee eetplekken, want deze plek gaat je verwachtingen overtreffen. Hier kun je simpelweg; speedy en slow genieten. Dat wil zeggen dat je hier dus ook voor een quick to go terecht kunt. Een vlugge luchtvlucht of uren lang een teintje pakken in het zonnetje.

7. Biergarten

"For all of us", niemand wordt uitgesloten en het is er altijd beregezellig! Borrelen, snacken of feesten. Niets is te gek en alles kan. Dansen met zonsondergang op het Ketelhuisplein, go for it! Dit is by far THE hotspot om te bieren.

8. Valli's Corner 

Hier hebben ze passie voor authentieke Maleisische ingrediënten en gerechten. Een vrouw met hart voor het land en de zaak, geboren en getogen in Kuala Lumpur dus ze weet waar ze het over heeft! Ontdek, proef en geniet van de Malaysian streetfood. 

9. Restaurant Kam Po

De Chinese snackbar van Eindhoven en omgeving. Hier eet je dim sum en gyoza's uit het vuistje. Best in town, niet lang tafelen. Gewoon even binnen wippen en weer door.  Verwacht geen magisch decor, het is echt meer een snackbar dan een restaurant.  Of Asian restaurants aan het eten hiero kunnen tippen? Hell no! Dit is zoooooo goed!

10. Dinner in Motion

Dinner in Motion is een 360 graden restaurant. Uiteten terwijl je om je heen én op tafel de meest prachtige beelden verschijnen. Kom samen met je vriend, vriendin, familie of collega aan tafel en geniet van onze culinaire reis met uitgebreid gangen-diner. Ben jij klaar voor deze bijzondere dinerervaring?