Stadspaviljoen: het buitenleven proeven!

Het buitenleven proeven! Dit is the place to be voor de stedelijke elite die willen ontmoeten en ontspannen.


Opzij, opzij, opzij,
Maak plaats, maak plaats, maak plaats
We hebben ongelooflijke haast...

Doei Herman met je opzij-opzij-opzij

Hier dé tip om te ontspannen, een plek waar ze áltijd plek voor je vrijmaken, waar het aangenaam vertoeven is, waar je zaken doet of privé wat viert. Binnen op een bank, aan de bar, op het zijterras pal in de zon of in de knusse met licht overgoten serre. Hier geniet je in het groen van gastvrijheid en gezelligheid.

Het Stadspaviljoen onderging midden in de crisis een gewaagde make-over

De vernieuwde zaak opende haar deuren in een tijd met beperkingen, regels, bijzondere openingstijden, een tekort aan personeel en vele andere onzekerheden. Nu maanden later groeit en bloeit het Eindhovens icoon op in alle glorie en weet de stedelijke elite, jong en oud het Stadspaviljoen te vinden.

Een broekie met de broek aan

Met slechts 22 jaren op de teller runt jonkie Tim de Roos Het Stadspaviljoen Eindhoven alsof hij dat al jaren doet. Wu zag talent in hem en beloonde hem door te delen, door hem een (werk)plek met toekomst te gunnen en hem de kans te bieden niet alleen voor haar te werken, maar ook te gaan ondernemen. En dat doet ie! Niet zo’n beetje ook. Gasten uit het verleden zijn weer trots op ‘hun’ paviljoen, jonkies uit de buurt staan te popelen om er te mogen werken, locals zijn benieuwd en komen ook regelmatiger spieken en het zakelijke harem weet ook zijn/haar weg te vinden.

De Reden?

Tim, voor de deur parkeren en de veelzijdigheid die het Paviljoen met al haar geschiedenis voor iedereen biedt. Van zakelijke snelle of uitbundige lunch, een koffietje met oma, een wandeling door het park, een ijsje uit de kot, een goede wijn, bombastische cocktail of degelijke gin, een soepke of volledig menu, een verjaardag of afscheid... hier is het mogelijk. Het Stadspaviljoen Eindhoven – Thank us later!

In een notendop:

  • Werken, ontmoeten, genieten, opladen, afspreken, borrelen, wandelen, spelen en delen.
  • Groen, groener, groenst, pal aan het park spelen de kinderen veilig en vertrouwd. Pap en mam of jij en je vriendin nippen aan goede wijnen, happen aan een degelijke bite en iedereen geniet.
  • Huiselijk, aangenaam, voor ieder wat wils.
  • Parkeren pal voor de deur (betaald)
  • Feesten; privé of zakelijk, vergaderen, koffieleuten, lunchen, dineren, terrassen en borrelen.
  • Veelzijdigheid en gezelligheid.

Nog meer horeca met groene omgeving?

Bekijk ze hier:

Nieuw in Meerhoven: Mrs. Park

Hotel Parkzicht

Thym by Parkzicht