2 x nieuw in Eindhoven: een baguetterie & dark kitchen aan het licht

Verrassend en vernieuwend; nieuwe zaken in Eindhoven met ontiegelijk veel lef! Want wie durft het aan, in deze tijd een nieuwe horecazaak openen? Deze twee durfals doen het! De één hartje centrum, de ander verstopt, doch minstens de moeite.

Oui! Oui! Een Baquetterie

De Kleine Berg zal binnenkort nog Franser worden. Eindhovens meest intieme en besproken straatje kent natuurlijk al heel wat Frans getinte concepten, denk aan Le Cozy, wijnbar L'Avenue Bellevue en wat wil nu...

Claire Kruijsen van Bellevue gaat uitbreiden met het intieme buurpandje. Daar waar Holy Rebel van korte duur rebelleerde met koffie's en bites gaat Claire voor een oerdegelijke baquetterie. Hoe Franser, hoe beter als je het ons vraagt.

Niet langer wachten op de zomervakantie in Frankrijk om un pain te scoren, lekker naar de Kleine Berg. Claire belooft een petieterige zaak met Franse uitstraling, heerlijk belegde baquettes, zoete lekkernijen, koffies en smoothies.

Internationale allure op een onbekendere spot...

Met meerdere (food)concepten in hun portfolio beloofd Good Food Republic stadse diversiteit. Op de eerste plaats omdat het op een unieke locatie is: Gashouder 24. Op de tweede plaats omdat de keukens van Huckle&Berry, GoTaco en Soupabowl met hun gerechten op de kaart zullen shinen.

Waar velen van restaurant geopend voor gasten naar een dark kitchen gingen doet Good Food Republic dit andersom; van dark kitchen naar fysiek te bezoeken new place to be. Want alles viel in de smaak!


Bekijk hier andere scoops

8x Nieuwe Horeca in Eindhoven 2022

Eddy's happen en shoppen aan de Vrijstraat