Ons moeder-dag in Eindhoven

Moederke! Wa bende toch mooi. Jij verdient een verwendag en laat Eindhoven nu de uitgelegen plek zijn om jullie moeders eens even compleet te overdonderen met liefde.
Ontbijt op bed is leuk, maar we hebben toch niet 2 jaar lockdown overleefd om nu weer thuis te gaan zitten? Wij geven je hier volop tips om Moederdag 2022 een succes te maken.

Begin Moederdag goed

Stap 1: heerlijk uitslapen en dan rond 11 uur samen met je moeder verkassen naar Eindhoven. Eerst even stoppen bij Café Restaurant Eindhoven voor een koffietje, inclusief Doulce soes met gekarameliseerde chocolade-zeezout crème. Want die krijgen alle mama’s er gratis bij op Moederdag. Dat is goedkoop indruk maken!

Eindhoven in met ons mam

Met wat cafeïne in je systeem ben je klaar voor stap 2: shoppen. Want ook op Moederdag zijn de winkels in Eindhoven gewoon open. Neem eens een kijkje bij de nieuwe My Jewellery locatie, hop binnen bij Dille & Kamille en scoor een lente-proof look bij Eeden vintage & handmade boutique.

Lunchen met mama

Oké, genoeg gewinkeld. Tijd om de verloren calorieën er weer vlug aan te snoepen. Waar je dat met Moederdag het beste kunt doen? Mei Wah, altijd een topper als je het ons vraagt, heeft een speciaal moederdagmenu

En wat dacht je van het vernieuwde Stadspaviljoen? Niet alleen hebben ze hier gerechten en cocktails waar menig moeder van wegkwijnt, ook staat er een heuse ijskar. Dus na je lunch lekker met een romig ijsje door het Stadswandelpark slenteren?

Heb jij zelf nog tips voor Moederdag? Horen wij graag :)


Nog tips nodig voor de meivakantie?

Kijk dan hier:

10 x kidsproof meivakantie in Eindhoven

10 x meivakantie tips in Eindhoven