Favorieten tieten!

Say what?! Ja dat! Niks nie over tieten, eten, vreten en veul. 
Hier een lijst met lukraak lekkere zaken. De een bekend, de ander een verstopte parel a.k.a. underdog. Gewoon eens wat anders of dus al f*cking famous.

Ga lekker zitten en scroll hieronder een (Eindhovens) rondje voor inspiratie:

Viskes vreten!

Dat doe jij bij twee zaken in Eindhoven centrum; Seabas the Urban Fisher en Merlin Seafood bar. Seabas is een shop en daar scoor je verswaren voor thuis of voor in het handje.

Bij Merlin kun je voor zowat alles terecht; shoppen voor thuis, lunchen, borrelen of dineren. Wij schuiven zelf het liefst op zaterdagmiddag aan. Shoppen, smikkelen, proosten. Met een tas vol verse vis naar huis. Oh en leuk om te weten, Merlin Seafood Bar heeft wekelijks dikke aanbiedingen. Van gamba proeverij, lobster afternoon, mossel avontuur tot...

Wa'n boer nie kent da vreet ie nie.

Onbekende spices die we niet vaak genoeg onder de aandacht kunnen brengen. Hier eet je bijzonder, heus niet eng wel super lekker. Geen Hollandse kost, geen saaie gerechten. Mooi opgemaakte gerechten in een hele coole zaak. Leuk aangekleed, sfeervol, leuke gasten nog leukere bediening. Echt een keer wat anders en dus een hoog aanschuif gehalte voor met vrienden. We hebben het over Flavor and Spice op de bleekstraat.

Hotpotten at home

Wa is da nou weer?! Dat is dus een Hotpot / hete pan op tafel en dan vol mikken met lekkers. Kei Aziatisch en met Nederlandse producten geen reet aan.

Soep is de basis en met een speciale hotpot kun je dus twee smaken gebruiken. Pittig en pittiger ;-) Nee geintje, de hotpot is niet per definitie pittig, vinden wij wel het lekkerst, maar je moet er wel tegen kunnen. Bij Hotpot at home het jongere zusje van Restaurant Mei Wah krijg je een spicy shichuan bouillon en een dubbel getrokken kippen bouillon. En daarna? wat dan...

Dan mik je alles in de pan!  Check even deze website voor alle uitleg, de bestelwijze en de prijzen.

Meer andere leuke lijstjes lezen? Inspiratie op doen? Dat is hier mogelijk.