Merlin Seafood Bar

Stationsplein 26, Eindhoven

4.5/ 5

Proef de zilte zee in al haar smaken; viswinkel, lunchen, borrelen, dineren en gewoon een kibbelingetje to go. Alles kan hier! Lees verder

Vis vis vis! Lange tijd stonden we in Eindhoven droog als het aankomt op een echte vis-resto. Maar Merlin Seafood Bar brengt daar verandering in.

Merlin? Wa? De ene met die lange baard en ronde tafel? Nee, Merlin is een combinatie van het Franse ‘mer’ (zee) en de naam Linda. Merlinda was toch net wat minder sexy denken we. En welke Linda dan? Linda Rovers, een horeca held die al 20 jaar in het vak zit. Dat is maar liefst 120 in vissenjaren!

Wat kun je verwachten?

Een seafood shop!
Jazeker, hier scoor je dagelijks verse vis voor thuis, van kant en klaar tot zelf baks ;-)

Lunchplek
Van lekkerbek tot Fruit de mer; even snel of uren tafelen.

Diner
Fancy, kek, kei lekker, intiem, toegankelijk, aangename setting en the place to be voor visliefhebbers. Een plateau vol delicatessen of de signature dishes delen metje vrienden hier kan het allemaal.

Borrelen
Doen! Schuif met je fellow-fish-lovers aan de bar aan, plop de vino bestel de verse vis en hopsakee, oesters klappen, proosten en een fantastische borrel is geboren.

  • Vis, Fine dining
  • 100 - 250 personen
  • Airco, Bar (na)borrelen, Chefs table, Extra aandacht voor akoestiek, Invalidentoilet, Private dining, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi
  • Cash, Maestro, Mastercard, Pinnen

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Claim hieronder uw bedrijfprofiel of neem contact met ons op via sales@eindhovensrondje.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, social media, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart, deals, evenementen, vacatures en meer.