Leuk lijstje met feestelijke winter things to do in Eindhoven

Van Hollandse hoempapa tot een Queen tribute en alles ertussen in.
Dit zijn leuke dingen om te doen in de winter.

Flemming in Eindje!

Hitmachine Flemming komt een avond lang optreden in Eindhoven en daar wil jij met je vrienden bij zijn. Op vrijdag 23 december zingt Flemming de Eindhovense kerststerren van de hemel in het Beursgebouw Eindhoven. Klik hier voor meer info en de mogelijkheid om tickets te scoren. 

dansen en echt uitgaan op kerstavond

Vroeg pieken op kerstavond kan in Eindhoven. Al eerder organiseerde deze hosts een te gekke party en nu trappen ze de feestdagen af met een special op Kerstavond. Het feest start al om 20:00 en dan gaan ook echt de voetjes van de vloer.  Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

de beste hazes hits door Martijn fischer

Met verschillende vertolkingen van André Hazes zingt Martijn Fischer de beste hits van Hazes. Een onvergetelijke meezing-show. Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop. 

Heerlijk genieten van piano deuntjes van joel borelli

Deze talentvolle pianist/entertainer zal zorgen voor een weergaloze live performance! Een powershow dankzij zijn uitgebreide repertoire. Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

Gezelligheid gegarandeerd op deze hollandse avond

Lekker meezingen tijdens de Hollandse avond met Ferry De Lits, Yves Berendse, Rene Schuurmans & Jeffrey Heesen. Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

dans gezellig mee met dit queen tribute

Happy Sunday Fest Presents: een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: QUEEN! Are you ready, Freddie?! Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

genieten bij deze top 2000 party

Het muziekspektakel waarbij iedereen al sinds de eeuwwisseling uit z’n dak gaat! Iconische hits uit de muziekgeschiedenis! Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop

lekker dansen op dancing queen

Happy Sunday Fest Presents: Abba Fever XL. Bij de show van Abba Fever XL word je gegarandeerd teruggevoerd naar de 70’s om ouderwets uit je dak te gaan op de beste ABBA-hits! Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

je zult niet op de bank zitten met de bankzitters!

Sinds 2017 zijn Bankzitters bekend bij het grote Nederlandse publiek. Ze komen live met een energieke show vol met hun eigen hits, heerlijke party-tracks en lekkere meezingers. Klik hier voor meer informatie over de ticketverkoop.

Ga los met tino martin

Uit je bol met Tino Martin! De Nederlandse zanger zal zijn hits ten gehore brengen op het meest bruisende festival van Eindhoven! Klik hier voor meer informatie.