Eindhoven Winter Festival: TOP 2000 IN CONCERT

Beursgebouw Eindhoven

TOP2000 In Concert is een bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen – ieder een eigen (stem) geluid – die elkaar afwisselen Lees verder

December betekent: TOP2000! Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. TOP2000 In Concert is hét live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het ‘feest der herkenning’ op de radio. Maar liefst 24 muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes van de TOP2000. De hele avond in het teken van de pop, rock en soul klassiekers uit de TOP2000. Ze spelen ook net de nummers die je niet zo snel live zult horen. Herkenning en verrassing dus, maar altijd een verhaal.
Evergreens, ‘band’ liedjes, iconische gitaarsolo’s en de verborgen pareltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren ‘overleven’ in de TOP2000, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen.
De set lijst wat gespeeld wordt zal altijd een verrassing blijven. Dat is één van de krachten van ons concept. Het kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner.

TOP2000 In Concert is een bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen – ieder een eigen (stem) geluid – die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep top musici en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, The Matthews Baartmans Conspiracy, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, The Voice Junior, Physical Graffiti en Steve Conte.

Leeftijd: 18+