Let’s talk about sex baby! Parktheater Eindhoven

Sex! Het is wat. Erover praten is vaak moeilijk, in de praktijk soms ongemakkelijk, maar iets waar we allemaal mee bezig zijn. Bij het Parktheater vinden ze het hoog tijd voor wat nieuwe seks ervaringen. Geen zorgen, jij hoeft zelf niet naakt te gaan, maar moet open staan voor spraakmakende events.

Van tongstrelend dineren tot uitzinnig theater, tijdens ‘Let’s Talk About Sex’ tovert Parktheater zichzelf om tot een haven van spanning en sensatie.

Parktheater Eindhoven

Denk jij bij het Parktheater aan stoffige opera-voorstellingen die gemiddeld 6 uur duren? Think again! Er is tegenwoordig voor iedereen wat te beleven. Nu dus ook voor de seksueel bevrijde Eindhovenaren onder ons. We laten je niet langer in spanning, hier in het kort het programma. Voor meer informatie check je de website van het Parktheater:

Come (as Sensitive) As You Are - Opening night

DayDayGay bijt het spits af met een avond vol queer entertainers, drag queens in torenhoge pruiken, dans, gesproken woord en kunst. Dit belooft een kwetsbare, maar zeker ook vermakelijke avond te worden. Onder de noemer: effe een keer wat anders! Want dat mag soms wel eens. Zeker in de saaie grijze maanden.

Sensueel dineren

De hele maand november staat het menu compleet in het teken van seksualiteit: “van een introductieshot met knuffelhormoon tot climatiserend dessert (heel benieuwd wat dat inhoudt) en allerlei spannende hoogstandjes tussendoor.” Wij krijgen het er in ieder geval al warm van! Allemaal te proeven BIJ13 in Parktheater Eindhoven.

Talk dirty to me

Naast kleurrijk en opvallend theater zullen er ook meerdere talks voorbij komen. Eindelijk de ruimte om eens goed te praten over seks. SEKS! Blijft een lastig onderwerp maar nergens voor nodig joh. Kruip uit je comfort zone en ontdek wat er te ontdekken valt. Dat is veel, geloof ons! 

Ik kom! Kom jij ook?

Dit is pas een klein likje van alles wat er te beleven is. Zo is er een gratis kunstinstallatie, ontelbaar veel toneel- en theatervoorstellingen en nog zoveel meer. Dus de vraag: kom jij? Dan komen wij ook!

Gedurende de hele maand november is dit sexy theaterfestival gaande bij het Parktheater.