Parktheater Eindhoven

Elzentlaan 50, Eindhoven

4.5/ 5

Parktheater Eindhoven is een dynamisch, innovatief theater, gelegen aan de rand van het Stadswandelpark. Lees verder

Parktheater Eindhoven is een dynamisch, innovatief theater, gelegen aan de rand van het Stadswandelpark. 

Theater is uniek. Als sociale ontmoetingsplek én als mentale ontmoetingsplek. Ons programma heeft tot doel bezoekers te raken en bij te dragen aan mooie ontmoetingen van theatermakers met het publiek.

Ieder wat wils
Met meer dan 450 voorstellingen in een theaterseizoen is er voor ieder wat wils. Van een uitje voor de hele familie tot een prachtige opera en van een avondje cabaret tot urban dance.

Maatschappelijk
Maar we zijn meer dan alleen een theater. We willen voor de stad en haar bewoners van betekenis zijn.

Missie
“Iedereen die hier binnenkomt, wordt geïnspireerd en geraakt. Parktheater Eindhoven wil mensen verrassen, verwarren, verstillen en verwonderen. Het theater wil meer zijn dan alleen een aanbieder van voorstellingen en meer dan een gebouw in de stad Eindhoven. Het Parktheater wil een nieuw hoofdstuk schrijven in het boek ‘Theater’.”
(Giel Pastoor, directeur)
 

  • >1000 personen
  • Airco, Bar (na)borrelen, Eigen parkeerplaats, Garderobe, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, WiFi
  • Stratum

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Claim hieronder uw bedrijfprofiel of neem contact met ons op via sales@eindhovensrondje.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, social media, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart, deals, evenementen, vacatures en meer.