Jimmy Green: Snel en Snackable met een gezonde intentie…

We willen eten waar, wanneer en wat we willen op een gezonde en gebruiksvriendelijke manier. We willen het aanbod snel onder ogen hebben en begrijpen wat we krijgen; geen misverstanden.

Daarnaast willen we snel, vers, eerlijke prijzen en ervaren dat er aandacht aan is besteed. Geen fopshow, geen lange zoektochten of onzekerheden, gezond en kleurrijk. Thuis, op het werk, in het park, bij vrienden, on the go of op kantoor…

Jimmy maakt zijn customers graag happy

Upcheering healthy fastfood. Jimmy biedt dagelijks gezonde lunches, voedzame snacks of volwaardige avondmaaltijden. Kiezen gaat makkelijk, bestellen rapido en het bezorgen is gebeurd voor je er erg in hebt. Je hebt je sportbroek nog niet aan of one of the Jimmy guys ringen al aan je deurbel.

We willen gezond, maar hunkeren af en toe naar snacks en stout

Jimmy serveert de creatieve, slimme en snelle Eindhovenaren snackable gezonde opties. Denk aan een Pesto Pedano; een rijkgevulde bowl met groene boontjes, udon noodles, gegrilde bloemkool, courgettini, kerstomaatjes, amandelschaafsel, Grana Padano en verse pesto van basilicum, walnoot en spinazie. Of breek de week met Bowls in wereldse stijlen en smaken; Latin, Persian of Asian style.


Wat maakt Jimmy’s aanbod dan zo gezond?

Veel groente, kakelvers van het land. Een gevarieerd aanbod; wil je koolhydraatarm? Eiwitrijk? Vega? Vegan? Hoog in proteïne? Vet veel vezels? It's all on the menu. Met spices worden de gerechten opgevrolijkt, niet teveel want ze willen de smaken van de groente(n),en soms fruit, zo puur mogelijk houden.

Het menu is voor iedereen en elke smaak

Een maaltijd waar je naar uitkijkt, die lekker is én voldoening geeft: Jimmy Green is your guy. Kids hebben geen idee dat ze gezond eten vanwege de kleurrijke vertoning van Jimmy’s gerechten. Er zijn allerhande upgrades toe te voegen aan de meeste gerechten, dus jij komt ook echt wel aan je trekken.

Kies je met je familie allemaal 1 gerecht ,maar hunker je nog naar een side dish? De family salad is je lifesaver; Een grote salade om te delen met knapperige salade, zoete rode kool, mais, tomaat, wortel, getoaste zonnebloempitten en een frisse dressing (in een apart bakje om zelf te doseren) Zie je, Jimmy denkt mee en door.

Geniet van gemak, smaak, snelheid én een goed geweten

Elk gerecht wordt vers bereid en met de beste natuurlijke ingrediënten. Want echt eten smaakt nu eenmaal beter. En dat voelt goed, real good.

En nu wil je weten waar? Locatie?

Dit ‘Pick up, eat in’ concept zit midden in de stad. Als koning op de Keizersgracht 12 in Eindhoven natuurlijk. Parkeren kan niet recht voor de deur, wel om het hoekje. Makkelijk is het niet, dus bezorgen vinden wij zelf een ideale optie; thank you Jimmy for that.

In een notendop: quick service, goede smaken, genoeg opties en gezond dus.