Eten met kinderen in Eindhoven? Kidsproof, koffiecorner, gebak, tussendoor? Hier een dikke vette lijst.

Kidsproof ontbijten, lunchen en dineren in Eindhoven. Ouders blij, kinderen blij.

Poepluier? Geen probleem, hier veeg je met alle gemak in een aangename ruimte de billetjes af zonder jezelf overal te stoten of in allerlei bochten te wringen. Kind- en mamavriendelijk dus.


Hier hebben je peuters, kleuters en kakelende kid(s) geen tablet nodig. Ouders, vriendinnen en familieleden kunnen hier gewoon een praatje maken terwijl de kids spelen, rennen, tieren en kleuren. En met deze kidsproof hotspots ben jij na het volgende feestje of uitje trending topic op het schoolplein. 


3 x ontbijten met een peuter!

Voor de kleintjes en voor jou. Verwen de kids met een pancake party of een monkey business van The Happiness Café. Deze worden afgetopt met Nutella, marshmallows, jam en/of een Oreo crumble. 

Meneer de Boer is er ook voor de allerkleinste gasten om de dag goed te starten. In huiselijke sferen kun jij genieten van een heerlijk ontbijtje. Pancakes en wafels. Vers bereid, fruitig belegd en een feestje om te eten.

Een uitgebreide ontbijtplank om te delen met de kids. Anne&Max maakt van ontbijten een uitje, een feestje en een beleving.


3 x lunchen met baby's, peuters en kleuters

Bij Paviljoen Genneper Parken combineer je een uitgebreide lunch met activiteiten. Een uitgebreide tuin met daarin een midgetgolfbaan. Mening kind kan hier zijn energie kwijt. Winning, want nu kun jij eindelijk een gesprek voeren met je gezelschap op het heerlijke terras. 

De Italiaanse sferen beleven met je kids? Bij Trattoria Mangiare is er een ruime keuze aan Italiaanse heerlijkheid voor de kinderen. Trattoria Mangiare zorgt voor een onvergetelijke middag/avond door de kinderen te betrekken in het bereidingsproces. Wiens droom is het niet om zelf een eigen pizza te bereiden, in de oven te schuiven en deze daarna heerlijk op te eten?

Eindhoven heeft een nieuwe kidscorner! Bij Mr Brown Café kun je met je koter over 1,5 week koffie leuten in de kidscorner. Wil je. Mama shoppen, brillekes 'proeven' kids in de corner aan het leuten. 


3 x dineren met kindertjes

Thym by Parkzicht is dé plek in Eindhoven waar je altijd met een grote glimlach wordt ontvangen. Van 's ochtendsvroeg tot 's avondslaat, van verse croissants tot bouillabaisse, van heerlijke koffie tot bourgondische wijnen. Voor iedere gelegenheid staat Thym by Parkzicht voor je gezelschap klaar. Een high tea of een Sunday brunch met de kinderen bij Thym by Parkzicht? Vraag naar de mogelijkheden en schuif aan bij Thym by Parkzicht.

Een foodmarkt in het centrum van Eindhoven, 19 unieke foodconcepten onder één dak. Iedereen lust het, iedereen kent het en iedereen wil hier terug. Ze hebben een breed assortiment aan streetfood, high cuisine en comfort food. Pak een stoel, deel, proef en lach bij Down Town Gourmet Market.

Bij Pizza Beppe hoeven de kids niet lang te wachten! Door de speciale-speedy-snelle oven heb je je pizza binnnen enkele minuten voor je snuffertje. Kids mogen best wat knoeien hier en genoeg opties om uit te kiezen. Hier moet je zijn voor een échte Napolitiaanse pizza 's die snel voor je neuske staan.

Hob naar houben...


Voor ieder moment een leuke tussenstop voor jou en je kids? Houben Worstenbrood aan de Willemstraat is de plek waar je best een deukje mag beuken met de kinderstoel, waar heus een klontje op de grond mag vallen en waar verschillende limonades van bijvoorbeeld de Philips Fruittuin te verkrijgen zijn. Welk kind lust er geen worstenbroodje? Papa of mama liever iets anders? Kan ook belegde broodjes zijn een optie.

Zijn de kids wat ouder en wil je ze leren hoe ze culinair kunnen genieten?

Neem ze dan eens mee DownTown. Want bij Down Town Gourmet Market doe je een rondje tussen maar liefst 20+ internationale foodcourts. Zie het als kraampjes waar je lekkers kunt scoren. Je kind kan kiezen! Hoppaaaa doei gejank en gemok ;-)

Zijn ze al wat ouder maar willen ze stiekem nog steeds met de handjes eten? Gezana op de Willemstraat. Kei internationaal, dus de kids moeten wel wat lef hebben en niet alleen witte bammen met hagelslag of een kroketje willen. Hier eet je met het handje allerlei Eritrese lekkernijen.