De Zuidas van Eindhoven; ben jij er mee bekend?

Waar in hemelsnaam zit De Zuidas van Eindhoven? Wa denkte zelluf?! Bij het Kennedyplein natuurlijk. Pal aan het Station (Buskant!) Business en beweging alom.

Even direct naar de omschrijving Zuidas van Eindhoven...

Want dit gaat vraagtekens oproepen. Eerst een vraag aan jullie zeggen jullie Buskant van het station of hebben jullie een andere benaming?

Bezoekers en bewoners van Eindhoven kennen de term vast. Een leek denkt, what the... We leggen het even uit.

Het station van Eindhoven heeft twee buitenfora zoals dat in mooi vocabulaire genoemd wordt. De ene kant aan het centrum (in de volksmond taxi-kant) de andere kant plakt aan de Kennedylaan en daar...komen en gaan, heel verrassend de bussen. Buskant dus. Volgens een rondje op Google ook wel de Noordkant. Dus Zuidas van Eindhoven is niet gepast. Maar het zet wel de toon van de sfeer in deze area. Snel vergeten want heel veel logischer gaat dit niet worden. Gewoon een keer de bus naar Eindje nemen en 'aan de buskant' uitstappen. Loop dan meteen even linea recta naar deze nieuwe hotspot in town.

Kennedie? Café Kennedie!

Café Kennedie is een kind van het bedrijf Not Standard. Over Not Standard zo meteen meer. Over Café Kennedie even een paar lovende woorden, feiten en beloftes die ze waar maken. Heus het is waar, zelf getest! 

De bezoekers en bewoners van Eindhoven die gebruikmaken van het openbaar vervoer/ centrale station moeten deze spot even markeren en een keer proberen. Onze bevindingen?

Constante kwaliteit, volop keuze en goede service.
Met oerdegelijke wijnen of onbekende uitblinkers. Met cocktails, 'Not Standard' wel als een cadeautje in een glas, precies zoals ze bedoeld zijn dus.

Hier ga je eten, drinken, ontmoeten, ontspannen, bespreken of de wachttijd aangenamer maken. Want openbaar vervoer he, dan wil er wel eens een dikke vette bummer als bericht binnenkomen; vertraging, staking, tak of sneeuw op het spoort, geen personeel, je kent het wel ;-) Café Kennedie! Echt een heerlijke plek voor klote of mooie momenten, voor niets moeten, niets hoeven en alles er tussen. 

Kennedie- eten? Dit wil je weten!

Soepen, salades, signatures en sweets. Maar ook borrelen en bites. Een kaart met volop keuze voor ieder moment. Van een pruttelende pastinaak (want passend bij het seizoen) tot desembrood van Meelmuts belegd met lekkers. Alles 'Not Standard' wel van kwaliteit. 

Dit Kleine Grande Café heeft een toegankelijke allure, mooie details, geen troep, iets creatiefs en luxe. Luxe spat van het sfeertje. Wist je dat je dus voor luxe cadeaus (voor een ander of jezelf) hier gegarandeerd zal slagen? Want er zit een Not Standard shop verstopt in Café Kennedie.

Een  one-stop-shop met meer...

Wat?! One-stop?! Jazeker, f*ck die bussen en treinen en blijf hier gewoon lekker hangen. Kei fijne plek. En waarom dan shop? Zoals gezegd shop je hier dus luxe interieur cadeaus en gadgets.

Nadere uitleg

Not Standard is overkoepelend, en heeft als thuishonk Café Kennedie. Bij Not Standard shop je, laat je designen en organiseren. Interieurs, events, andere bijeenkomsten hier pakken ze op, aan en meer. Hier maken en kraken ze codes voor gastvrijheid, sfeer en organiseren. Hoe dat zit lees je hier. En wil je hierover iemand ontmoeten? Dan ontmoet je die in ... Café Kennedie.

Sow dat is nogal wat uitleg en gelink naar elkaar van noord, naar oost en west tot zuid he. Niet heel simpel uit te leggen en wij houden van de huh-factor. We schrijven zoals we denken, vaak met trek (want honger kennen we in Nederland niet) daarover gesproken.

Trek! En laat ons nu toevallig bij Café Kennedie aan de hoge tafel zitten, dus wij gaan voor het Desembrood met groene asperges, gerookte zalm, ei. En die upgraden we naar de Not Standard-optie 'dubbel zijde belegd', de niet zo standaard verdubbelaar dus.

Kennedie facts...

  • Café Kennedie en Not Standard zijn dus eigenlijk 1, maar ook 2....
  • Café Kennedie is ontladen, ontmoeten, eten en drinken
  • Not Standard is een eventmaker en organisator, een interieurdeskundige en dus kleine shop in Café Kennedie en in alles niet standaard. 
  • Ook zeer geschikt voor besloten feesten, van business borrel, verjaardag, tot kraamborrel of babyshower. 
  • Aangenaam en bijzonder terras
  • Altijd wat te loeren (want veel reizigers)
  • Je voelt je hier een onbekende underdog... daar mag je even over nadenken.
    • De uitleg is als volgt misschien nog ooit....


Liever een vaste werkplek in een shared office? Klik dan hier voor een toffe optie.
Laatste roddels over Eindhoven en Omgeving? Die lees je hier.