21 x de beste date locaties in Eindhoven volgens Inner Circle

Hey single Eindhovenaren! Tijd om indruk te maken op je date? Op zoek naar dat perfecte café waar je genoeg privacy hebt om voetje te vrijen? Hebben jullie effe geluk! Wij hebben alle date-proof hotspots op een rijtje gezet.

Lekker lebberen in de club, biertjes tikken in een bar, gieren & grollen in een café of zwoel oogcontact in een restaurant. Dit zijn the places to be volgens de daters van Eindhoven.

Inner Circle Eindhoven

Wie weten nu het beste waar je wezen moet voor die ene geslaagde date? Tja, dat zijn de singles (of zij die een open relatie hebben) op dating apps natuurlijk. Zo ook de hopeloze romanticussen op Inner Circle. Mooie aan deze app is dat je je favoriete zaken kan uitlichten op je profiel.

Dus wij zijn even diep gedoken tussen alle sexy singles van Eindhoven en dit is waar zij het liefst op date gaan.

Bars

Wat heb je nodig voor een geslaagde date in Eindhoven? Simpel, een horecazaak met genoeg sfeer, gedimd licht en toegang tot drank. Deze bars voldoen stuk voor stuk aan deze eisen. Iets meer upscale? Dan kies je voor Fifth NRE of hou je juist van toegankelijk? Dan raden wij van Moll aan. 

Wat dat betreft zit je bij deze bars 

Cafés

Lekker nonchalant, geen grote verwachtingen, maar wel een sfeervolle date. Bij deze cafés zit je goed voor een koud biertje in de avond of warme cappuccino in de middag. Net wat voor jullie werkt. 

Clubs

Hè wa? Wa zeg je? Oh waar je het beste kunt daten in clubs? Nou dan moet je hier zijn wat Inner Circle betreft. 

Restaurants

Een avondvullend diner blijft wat ons betreft toch het geschiktst voor een geslaagde date. Even niets te zeggen? Dan praat je over het overheerlijke eten. Ben je al compleet verliefd? Dan prik je iets van elkaars bord. Dit zijn de date hotspots volgens single Eindhovenaren: 


Kijkje in de wereld van het daten?

Lees hoe onze Sam het date leven in Eindhoven ervaart