Club Vrijdag is back!

Dé vrijdagborrel van Eindhoven is terug van weggeweest.

Club Vrijdag stress is niet meer, of je wel of niet op de lijst komt is aan jou. Vroeger was je enkel op uitnodiging welkom en was het slijmen geblazen bij de Club Vrijdag members. Nu... scoor je (als je snel bent) nog tickets voor gegarandeerd weer een leuke editie op 23 april. 

Tickets winnen? Vlieg snel naar onze insta en tag je dans of sjans partner.

Dresscode 

In je kloffie kom je hier niet binnen, het deurbeleid is 'streng' heren dienen een colbert te dragen met blouses en de dames worden geacht hun mooiste jurkjes uit de kast te trekken. Is een broekpak dan verboden? Nee dat niet, maar je baggy overal mag je thuislaten. Ga wel echt voor glitter, glamour, fancy en doe alsof je Eindje's biggest fashionista bent. Dof je op! Ga lekker in make-up met je meiden en don't fear the red carpet! 

Entertainment, fireworks, dansen en sjansen 

Het Gossip Girl gehalte na een Club Vrijdag editie is hoog, zo ook het sjans-gehalte ;-) Knappe mannen, mooie dames... tja dan gebeurd er wel eens wat he. 

Het publiek? 

We horen je denken, maar wie gaat er eigenlijk naar Club Vrijdag? Is dat wel iets voor ons? Ben je boven de 24 jaar en gek op dansen (kijken naar dansende mensen mag ook)? Dan is Club Vrijdag echt een must-visit. Het publiek is ietwat ouder, maar absoluut niet bejaard en juist gemêleerd. Uitgaan New York Style. 

Locatie

Club Vrijdag brengt je naar unieke en onbekende plekken van Eindhoven waar je dus onder het genot van een hapje en een drankje en spetterend entertainment je weekeind op een verrassende manier kunt inluiden. De locatie blijft altijd tot enkele dagen voor aanvang geheim. Extra funfactor als je het ons vraagt. Al weken speculeren de Eindhovense stappers en dansers waar de editie van 23 april zal plaatsvinden. Wij weten het! En maken het op 18 april bekend. 

Meer weten?

Check dan deze link in onze agenda.


Geen zin om te dansen?

Ga dan lekker uiteten!

Klik hier voor een leuk borrel lijstje

Lees hier alles over de nieuwste zaken in Eindhoven