Kazerne Eindhoven

Paradijslaan 2-8, Eindhoven

Eten en drinken en slapen hartje centrum omringd door design; een magische spot zowel in het restaurant als de verstopte binnentuin. Eten op niveau en proosten in goed gezelschap. Lees verder

ONTMOET, EET & DRINK OMRINGD DOOR DESIGN

Met binnenplaats en wijnbar! Dat gezegd, want niemand weet dit en oh boy het is de moeite!
Niet alleen de verstopte tuin waar je heerlijk kunt genieten op het terras is een lust voor het oog en de buik. Ook dus de wijnbar en het design restaurant verrast enorm.

Lees maar eens verder of bezoek de website!

Nog even een snelle fact; De Kazerne heeft iets magisch met een internationale allure, toch is het voor locals onwijs de moeite er regelmatig aan te schuiven want de keuken; oehlalala! 

 
Kazerne Bar/Restaurant is gehuisvest in een gerestaureerde monumentale loods in de levendige buurt de Bergen, in het centrum van Eindhoven. Een deel van het restaurant is expositieruimte. Je eet en drinkt dus letterlijk omringd door design.

De industriële, maar intieme sfeer is een fijne setting om te relaxen en bij te tanken met een casual lunch, uitgebreid maar no-nonsense diner of bijvoorbeeld een zakelijke gelegenheid. Het restaurant zelf is ruimtelijk van opzet, maar laat je niet misleiden; een de van elementen die onze gasten het meest waarderen, is onze akoestiek en verlichting die voor een intieme setting en fijne gesprekken tijdens het dineren zorgen. Op de beschutte en lommerrijke binnenplaats vind je een van de sfeervolste terrassen van de stad.

  • Nederlands - Belgisch, Fine dining, Frans, Luxe, Borrelen, Chique, Verrassingsmenu, A la Carte, Italiaans
  • 100 - 250 personen
  • Alle leeftijden
  • Airco, Bar (na)borrelen, Chefs table, Extra aandacht voor akoestiek, Garderobe, Invalidentoilet, Private dining, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Pinnen, Visa
  • Q-Park Stadhuisplein, Q-Park Hooghuis , Parkeerterrein Rungraaf, Kleine berg