Een box vol liefde; deze Valentijnsbox wil je!

Restaurant Bunkr

Like a box of chocolate, maar dan veel meer en heel verrassend. Dit wil jij jouw valentijntje geven, geloof ons! Lees verder

Gemaakt door allerbeste horeca ondernemers! Wij zijn fan en dus promoten we vol trots deze aanbieding. Die niet alleen te gek en lekker is, ook nog eens heel handig.

De CULI-HOME Valentijn boxen zijn nu te verkrijgen voor wel een heel speciale gelegenheid! In een handomdraai een culinair 4-gangen menu met amuse op tafel voor je geliefde? Klinkt goed toch!

Je eerste date herbeleven of meteen scoren op de meest romantische dag van het jaar!
Een samenwerking met Luzt Gastrobar en Restaurant Bunkr zorgen ervoor dat jullie gaan genieten van een compleet verzorgd 4-gangen diner, overgoten met liefde, leuke en liefdevolle vragen voor elkaar waarbij we aan ieder detail hebben gedacht!

Liefde gaat tenslotte door de maag toch? Als je het ons vraagt is er niks aan gelogen!

Klik hier voor alle informatie op de site van BUNKR en LUZT

Beknopt:

Geen liefhebber van vis of vlees, of liever alles vegetarisch? Geen probleem, laat het ons weten! We hebben ook een culinair vegetarisch menu samengesteld.

VALENTIJN BOX | € 46.50 PP | vanaf 2 personen te bestellen |

AFHALEN van de culi-home box vol liefde?
Dinsdag 13 februari tussen 16.00 uur en 20.00 uur
Woensdag 14 februari tussen 10.00 uur en 17.00 uur

BEZORGING* with love from BUNKR:

Woensdag 14 februari tussen 10.00 uur en 17.00 uur

*2 dagen voorafgaand nemen we telefonisch contact op om een tijdstip met elkaar af te spreken, in de bestelling kunt u op de datum 14 februari al direct een voorkeur aangeven.

Vincent van Den Heuvellaan 11, 5612 MZ Eindhoven