Viola's Patisserie

Kleine Tongelreplein 9, Eindhoven

Natuurlijke ingrediënten met passie samengebracht in eerlijk Italiaans ambacht Lees verder

Viola's patisserie: dé patisserie in Eindhoven met bezorgservice

Wilt u de deur niet uit maar wel genieten van onze overheerlijke patisserie, chocolaterie en van alle andere producten die Viola's te bieden heeft, laat uw patisserie dan bezorgen door ons vakkundige team! We brengen het bij u thuis tot aan de deur, zodat het genieten direct kan beginnen!

U kunt bij ons per dag vers gebak bestellen via de Bestellen pagina en deze ontvangt u dan binnen 1-5 werkdagen thuis bezorgd. Wist u bovendien dat Viola's patisserie een van de eerste patissiers is die een geheel zelf ontworpen assortiment aan ketovriendelijke producten maakt en levert? Ook als u een ketodieet volgt, kunt u bij ons dus heerlijk gebak en andere zoetigheden bestellen. Neem een kijkje op de pagina Keto & Suikerarm voor meer informatie.

  • Eten & drinken
  • American express, Cash, Maestro, Pinnen, Visa
  • Tongelre

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Claim hieronder uw bedrijfprofiel of neem contact met ons op via sales@eindhovensrondje.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, social media, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart, deals, evenementen, vacatures en meer.