Winactie 3.0; Wild things can happen!

Met 4 vrienden naar een fancy, semi chique clubnight is één ding, daar nog een joekel van een magnum fles bij cadeau krijgen is ieders guilty pleasure nietwaar?

Blokkeer alvast je agenda voor vrijdag 18 november, bestel de sexy jurkjes, hoge hakken of een kek pak óf duik de stad in en shop fysiek in boutiques een verbluffende outfit.

Een avond uit met vrienden

Gratis en voor nop, althans voor nop naar binnen en dus die magnum fles he! Hoe zo'n Club Vrijdag eruit ziet? Feels like rode loper, maar dat is het net niet. Je hoeft heus geen gala te verwachten. Wel zijn mensen dressed up en doet iedereen echt zijn/haar best er leuk uit te zien. Geen hoempapa bier/café gehalte, denk eerder aan bubbels en wijnen. Niet dat er geen bier is hoor. Maar we proberen de setting te beschrijven... Niet gemakkelijk want iedere editie is anders.

The next one; vrijdag de 18e is er bij voorbaat een voor in de boeken; denk aan Ibiza style clubnights en wild things. Danseressen, Dj's en een extreem hoog proost gehalte.

Hoe kun je winnen?

Ga naar ons instagramaccount, tag onder de Wild Things Winactie de 4 vrienden die jij mee wil nemen en met wie jij die Magnum fles kort wil maken en volg @clubvrijdag. That's it guys. Met dus slechts twee handelingen (duur: enkele seconde) maak jij al kans!