SCOOP: Jimmy Green sleept 2 awards binnen

Jimmy Green is slim, snel, smakelijk en gezond! En daarvoor worden ze beloond met maar liefst twee awards!

  • Beste Beste Nieuwkomer van Nederland 
  • Beste Bezorg Restaurant van Eindhoven

Snelle boy, die Jimmy. Houden we van. Jimmy green opende afgelopen zomer haar deuren en valt als enige restaurant dit jaar zelfs twee keer in de prijzen met een award voor 'Beste Nieuwkomer' en voor 'Beste Bezorg Restaurant van Eindhoven'.

Ruim 50.000 Nederlandse foodfanaten brachten hun stem uit op restaurants in 54 verschillende categorieën. Thuisbezorgd.nl reikt deze awards uit om de beste bezorgrestaurants op de populaire eten bestelsite te belonen en bekronen. Jimmy Green kreeg er dus maar liefst 2!

Sjors Stakenburg, eigenaar Jimmy Green en de bekende foodtrucks van Roll or Bowl is apetrots op de awards. "In deze bijzondere tijd hebben wij met ons team de locals en de bezoekers van de stad weten te verleiden om gezondere opties te kiezen. Vooral thuis! Want via thuisbezorgd vlogen de bestellingen ons om de oren". Ons concept is crystal clear; de gerechten moeten vers, voedzaam, gezond en daarnaast ook heel lekker zijn.

Bye bye fatty fastfood, bij Jimmy Green scoor je gezonde opties! Met slechts enkele klikken komen de Jimmy's bij je thuis heerlijke, healthy maaltjes brengen. En daar blijkt Eindhoven dol op te zijn.

Het menu op Thuisbezorgd.nl inzien? Klik hier.

Team Jimmy Green, van harte gefeliciteerd met deze awards!