Scoop 2: De tweede toffe weggever (gratis)

De tweede deze week, een giller van een weggever. Want met deze actie ga je met  4 personen genieten van een tafel vol lekkernijen!

knibbelen, knabbelen, knagen...

Jij met 3 vrienden (of bijvoorbeeld collega's) genietend van een tafel vol lekkernijen. Keuze uit circa 40 gerechten! Van soepen, salades, bites a la tataki, tartaar, yakatori en meer. Veel meer! Gratis en voor niks. 

lief, leuk, lekker...

Het Stadspaviljoen heeft enkele nieuwe aanbiedingen om gasten in deze bijzondere tijden tegemoet te komen. Slim, als je het ons vraagt. Want zij willen de zaak vol, maar begrijpen dat er op budgetten gelet moet worden dus bieden ze het volgende:

Huh? Are you f*ckng serious?

Yes we are! Het 'proeven en vertoeven' concept is simpel, gezellig, kei lekker en vullend. Voor € 35,- p.p. bestel je tussen 17:00 en 21:00 gerechten van een kaart met maar liefst 40+ opties! Lees verder als je doordeweeks geen tijd hebt...

Happy Hours
Dan is dit een leuke opties. Weet je nog die goede oude tijd van Mood? Happy Hours op de Keizersgracht, in een nieuw jasje midden in het Stadswandelpark! De Happy hours zorgen ervoor dat jouw avond uit niet duur, maar wel avondvullend en tongstrelend is. Élke zaterdag & zondag serveren ze de lekkerste gerechten voor maar €4,50 per stuk.

Friday fun!
De vrijdag staat in het teken van Vrijmibo all day, alle gerechten van de borrelkaart voor de helft (!) van de prijs. Loempia's, chickenstrips, kaas, gyoza, nacho's of heerlijke bourgondische bitterballen. Zomaar een kleine selectie van onze heerlijke borrelhapjes. Een budget borrel kunnen we momenteel wel gebruiken. Heerlijk borrelen zonder naar de prijs te hoeven kijken, dat wil toch iedereen?

EN WAT VALT ER DAN TE WINNEN?

Proeven en vertoeven met 4 personen.
Jij en 3 gasten kiezen een dag uit (maandag tot en met donderdag) schuiven aan bij het Stadspaviljoen, kiezen uit tig gerechten en proost! Knibbelen, knabbelen, proosten en bommetje vol naar huis.

HOE KUN JE WINNEN? WAT MOET JE HIERVOOR DOEN?

Helemaal niet zo gek veel. Haten we zelf ook, sterker nog we doen niet eens mee met winacties als we er wat voor moeten doen. Maar... Deze wil je! En dan zijn 3 klikken op de knop de moeite. Je gaat naar onze instagrampagina (Klik hier) comment onder de post met wie je wilt gaan eten (dus 3 personen) en je volgt @hetstadspaviljoen. Thats'it.

WE WANT MORE? BLIJF ONS DAN VOLGEN EN CHECK MET REGELMAAT ONZE APP DEZE WEEK! 

Check sowieso de winactie die gisteren online is gekomen! Ook een kei lekkere met cadeaubonnen ter waarde van €25, €50, €75 en €100 ekkies! En er komt meer. Zoals tickets voor jou en 4 vrienden voor een vette party met magnum fles. Hallelujaaaaa!