Hier heb je ballen voor nodig: Boules Bites Bar

Het eatertainment gehalte is hier hoog. Het wat gehalte? Eaterainment. Dat is eten en entertainment in één. Weer wat geleerd! En bij Boules Bites Bar hebben ze van beide een flinke portie.

Dat betekent dus tijdens een opvallend spannend potje Jeu de boules ook nog effe flink happen.

Kinderfeestje voor volwassenen

Bij Boules Bites Bar staat ‘gezellig’ centraal, wordt je met open armen ontvangen en verlaat je de bar met een nieuwe passie voor eeuwenoude spellen en een flinke glimlach op je giel.

Terug van weg geweest en nu weer helemaal hot & happening: jeu-de-boulen. Hier komt je inner-child weer naar boven, zie het als een speeltuin voor volwassenen met natuurlijk volop bier. Het perfecte uitje voor een avond, teamuitje, een verjaardag en zo kunnen we nog wel even doorgaan.


Jeu de boules uitje in Eindhoven

Na, voor en tijdens het jeu de boulen kun je bij Boules Bites Bar drinken en happen. Dit doe je in een hoekje, aan de bar of aan de middelhoge tafels/krukken. Ideale hoogte volgens ons team. Geniet van de borrelplanken, proost en enjoy! Kleine sidenote; hier worden ook veel vegetarische bites geserveerd. Uitgespeeld? O nee zeker niet, want de avond afsluiten met een rondje 30 seconds slaat niemand over.


Boules Bites Bar in Eindhoven

Boules Bites Bar is actief in Nederland en België en rolt nu ook Eindje binnen, zijn wij blij mee! De Dommelstraat begint langzaam weer op te bloeien, dus deze hotspot is zeker een reden om de Dommelstraat opnieuw te bezoeken.

Nie twijfelen, gewoon doen. Hier heb je een mooie avond, maak je herinneringen voor het leven en lach je de boule ballen van je af. Wij zijn fan, dus deze bar is ook weer zeker een aanrader!


Zin in meer uitjes in Eindhoven?

Genoeg te doen:

Een lichtspektakel ervaring bij Motion Imagination Experience

Graffiti Workshop bij Can Gallery