Scoop: sluitingen, nieuwe zaken, te koop en te huur

Deuren sluiten, openen en in de tussentijd doen makelaars hun ding...
De Eindhovense horeca rommelt aan alle kanten. Letterlijk en figuurlijk komen er donderwolken en zonnestralen voorbij. Er openen prachtconcepten, maar er sluiten ook parels. Hier lees je het laatste nieuws.

1. De Frietbar op Strijp S is gesloten en de Keizersgracht staat te koop...

Hearsay! Maar rennen moet je. Wil je nog een Big Mick broodje of een loaded fries van de enige echte Frietbar van Eindhoven? Dan moet je gaan. De frieten blijven sowieso geleverd aan de horeca, maar tot wanneer de 'bar' aan de Keizersgracht open is, is natuurlijk niet bekend.

2. Eindhovens meest iconische Spaanse restaurant staat te koop

De heren van El Patio Andaluz hebben alle bekende voetballers die ze wensten al mogen ontvangen. Met regelmaat, want die kwamen vaak! Romario, Ronaldo en Gomes smikkelden er vaak. De heren zijn moe. Niet lui, gewoon de leeftijd bereikt om de deur langzaamaan te sluiten. Dus staat El Patio te koop. Meer weten? 

3. ByeBye Plein 4 - Hello Taphuys

Klinkt hard, niet zo bedoeld. Maar feit is, dat wij het Taphuys concept al kennen en dat in Eindje wel eens ontzettend in de smaak zou kunnen vallen. Dus wij zeggen; welkom Taphuys Eindhoven.

4. Tres Tapas is eindelijk open...

Duurde even! Maar de deuren staan wagenwijd open. Je proeft hier tapas, maar niet de typische Spaanse zoals bij vele bekend. Wel wereld-tapas! Dus ook loempia's. Wie is er al geweest?

5. Gastrobar d'n Hertog aan het Stationsplein hoopt ook op een goed bod.

Op een uitstekende zichtlocatie tegenover het drukke station van Eindhoven is de uitermate gezellige Gastropub D'n Hertog gelegen. De zaak, al vele jaren in handen van de huidige eigenaresse, staat te koop. Meer lezen? Klik hier. 

6. Waar deuren sluiten openen ze ook nabij het Station.

Merlin Seafood en Nado hielden het niet lang vol, D'n Hartog staat te koop en toch opent er ook een zaak. Namelijk Little Asian: alles wat je verwacht kun je bestellen. Van gyoza's tot foe yong hai, geroosterde buikspek en pekingeend.

7. Ook hot diggity dog blaft...

Waar Dr. Feelgood in het Kleine Café op het Wilheminaplein eerder een poging deed zijn er spraakmakende hotdogs te verkrijgen. Van bekende toppings tot chili con carne varianten. Vega's schijnen er ook hun plezier te kunnen doen...

8. Mini Ikigai!

Simon de Wit geeft via Linked in te kennen dat er op de Keizersgracht 30 gebouwd wordt aan een mini Ikigai! Medio augustus openen daar de deuren. De grote versie van Ikigai zit in het PSV Stadion en dat is toch een parel. Binnenkort dus Ikigai To Go, dicht bij ons kantoor. Levensgevaarlijk voor de lijn! 

Ander 'latest news'

Lees hier onze laatste scoop met zaken die inmiddels ook allemaal geopend zijn. 

Jouw zaak in de verkoop? In de verhuur? Laat het ons weten. We kunnen niet alleen bemiddelen met ons netwerk maar het ook onder de aandacht brengen.