12 x Uitje met de mannen in Eindhoven

Eindhovenaren opgelet! Hier moet je wezen voor een Vaderdag die je niet snel zult vergeten. Eindhoven heeft volop activiteiten en uitjes in de aanbieding. Wij hebben de leukste op een rijtje gezet, deze uitjes toveren gegarandeerd een glimlach op je vaders kop. Ja, zelfs die norse pa van jou.

Man-proof activiteiten en uitjes in Eindhoven. Kan op Vaderdag, maar hier maak je een vent het gehele jaar helemaal happy mee.

1. What’s Sup?

Helemaal hip en helemaal vader-proof: Suppen over de Dommel. Je huurt de sup-boards en peddels bij Eindje Suppen en glijdt samen langs verrassend mooie natuur. Hoogtepunt is de Genneper Parken.

2. CREATIEVE GRAFFITI

De creativiteit van je pa uittesten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Jij leert bij Can Gallery in korte tijd je eigen graffiti kunstwerk te creëren. Kan iedereen en past helemaal bij Eindhoven

3. Ballen & Bites

Je opa speelde het misschien zelf nog in zijn vrije tijd, maar tegenwoordig weer terug van weg geweest: jeu de boules. Bij Boules & Bites in hartje Eindhoven ga je je sportieve skills in de strijd gooien met meer dan genoeg pauzes voor hapjes & bier tussendoor.

4. Bonden in stilte

Soms is bonden met je vader iets waar geen woord voor nodig is. Voor de stille broeiers onders ons is een avondje naar de bios ideaal. En in de nieuwste relaxt seats bij Pathé Eindhoven zit je goed.  

5. BEAUTY VOOR MANNEN

Vrouwen weten al jaren dat samen naar de beauty salon een echt uitje is. Beste mannen! Leer van de dames en ga samen naar met je maat naar The Barberstation aan de Aalsterweg. Dit is verwend worden voor gents en met een strakke look naar buiten stappen.

6. CROSSEN DOOR EINDHOVEN

Vroem vroem met je vader touren in Eindhoven. Op de e-Choppers van Eindje Touren ga je milieubewust op ondekkingstocht, wind door je baard en genieten maar.

7. De wereld vergeten met Virtual Reality

Ben je deze wereld ook zo beu? Ga dan voor een middagje Virtual Reality bij The Park Playground. Van zombies schieten tot puzzels oplossen, welkom in de toekomst!

8. KLAUTEREND DE HOOGTE IN

Is je vader zo’n sportieveling die zijn zondag het liefst wandelend besteed? Probeer dan eens een middag boulderen bij Monk. Spelen & sporten in één. Met alle niveaus klauter je hier de hoogte in.

9. WIJZER WORDEN OVER PHILIPS

Ben jij meer van de rust en leren over de wereld? Wacht dat je van rondstruinen voor het Philips Museum. Dit is écht Eindhovense geschiedenis. Hier leer jij waarom Eindhoven bekent staat als de Lichtstad.

10. Bezoek een brouwerij

Bij 100WATT leer je de fijne kneepjes van het bierbrouwen. Belangrijker nog is dat je ook lokale speciaalbieren mag proeven in de tussentijd. Dat is alles leren over bier en gegarandeerde gezelligheid.

11. IETS STERKERS BROUWEN

Wat dacht je van je eigen gin of rum maken? Bij Bottle Distillery mag je helemaal losgaan op je eigen creatie. Het eindresultaat? Die drink je zelf op of geef je weg als het perfecte cadeau voor een ander.

12. Sluit jezelf op 

Sluit jezelf anders op met je vader bij Next Level Escaperooms. Niets zo goed voor de connectie tussen mensen als opgesloten zitten in een kleine ruimte en er puzzels oplossen om eruit te komen.WAT EINDHOVEN NOG MEER TE BIEDEN HEEFT VOOR MANNEN?

Je leest het hier:

Man, man, man! Eindhoven heeft alles voor jouw vent

6 x pap-proof cadeautips