Tags: stage, stagiaire, werken bij , Eindhovens Rondje

De nieuwe stagiaires van Eindhovens Rondje

EINDHOVENS RONDJE HEEFT 3 GLOEDJENIEUWE STAGIAIRES, DIE HET KOMENDE HALF JAAR ALLE IN & OUTS VAN ONS BEDRIJF EN VAK KOMEN LEREN KENNEN.


We daagden de newbies uit om zichzelf voor te stellen middels een blog op de nieuwe website. Dat is dus niet alleen een tekstje over jezelf rammelen, maar ook meteen puzzelen hoe je nu teksten verwerkt,  wat de looks van een artikel doen met en zonder foto. Hoe je aan linkbuilding doet, hoe je SEO schrijft etc... A Lot to learn, maar eerst even kennismaken.

Meet Naomi, raquel en tom


Eindhovens Rondje is het horeca hoogtepunt van Eindhoven. Hotspot-spotters, social skills zijn on point en de blogs zijn leesvoer. Eindhovens Rondje is het mediabureau als het gaat om horeca. En wij Naomi, Raquel en Tom hebben het geluk dat we hier stage mogen lopen!


   

Het leven gaat weer open, de horeca mag stralen en ik (naomi) mag mijn stage uitvoeren bij Eindhovens rondje. Lucky me!

Ik ben Naomi Doomen, 22 jaar en dus de nieuwe stagiaire van Eindhovens Rondje. Het laatste half jaar van mijn opleiding is aangebroken en laat ik deze periode nu mogen doorbrengen aan een mooie straat in Eindhoven, de Willemstraat. En ik ben dus echt een lover van de Eindhovense Horeca. Niet alleen omdat ik gek ben op lekker eten en een glaasje heerlijkheid, maar ook omdat de Eindhovense horeca barst van de creativiteit.


Ik mag me gaan ontwikkelen binnen het geweldige team van het Eindhovense Rondje. Teksten schrijven waar mensen van AAN gaan, de Socials van de ondernemers een boost geven of een werkende marketing en sales aanpak bedenken. Je mag proberen, durven en vooral DOEN binnen Eindhovens Rondje.


Tijd voor een toffe, leerzame en gezellige periode #houdoeenbedankt 


Heujj, ik ben raquel. ook een nieuwkomer bij eindhovens rondje. hier meer over mij:

Ik ben 18 jaar en ik doe de opleiding mediaredactiemedewerker op het Koning Willem I college in Den Bosch. 

Voor mijn opleiding ben ik veel bezig met het schrijven van verschillende teksten en daarnaast vooral met het creëren en beheren van content. Ik zit zelf veel op social media, geen shocker ;-)  Of ben urenlang zoet met gamen. Mijn schermtijd is een uitblinker! En omdat ietwat te compenseren wissel ik maar wat graag mijn schermplakkerijen af met de buitenlucht; Eindhovense Rondjes doen. Lopend, sjokkend, met de bike of achterop ;-) Alle opties het allerliefst in combinatie met pitstops; food-pitstops natuurlijk.


Over Eindhovens Rondje gesproken: een top bedrijf met een hardwerkend team! Als stagiaires krijgen we goede begeleiding, maar ook creatieve ruimte om zelf wat uit onze mouw te schudden. Ze dagen ons uit, 'out of the box' te denken en schrijven, ze laten ons soms in het diepe springen zonder dat het onveilig voelt.  Geen dag hetzelfde, geen lunch hetzelfde ;-) 


Passie, humor, eten, muziek, lunchen, focus, eten, brainstormen, maken, schrijven, beheren, managen, editen, eten borrelen ;-) Super nice toch!


Ik hoop veel ervaringen mee te kunnen nemen in de tijd dat ik hier stage loop en nog veel dingen kan leren! 


     

Hoooooi! Ik ben tom en door het dolle dat ik mijn eindstage bij eindhovens rondje mag doen


Ik ga vooral het stukje social media en sales doen. Het leuke aan Eindhovens Rondje is de vrijheid, verantwoordelijkheid en de gezelligheid op kantoor en bij de zaken waar we komen. De begeleiding is aangenaam, enerzijds actief, anderzijds het 'doe maar je ding, doe eens gek, denk buiten kaders, doe zelluf, toon initiatief'. Mij op het lijf geschreven, ik ga niet lekker op sleur en bij Eindhovens Rondje lijkt me dat zelden voor te komen. Lopen we even vast? Dan gaan we een frisse neus halen en inspiratie opdoen in de stad, met tromgeroffel.... Een Eindhovens Rondje! Kan gewoon, mag gewoon. Ik hoop tijdens deze stage veel te leren over Socialmedia-strategieën en sales en daarbij is voor mij als leerdoel presenteren echt een pre.


Ik heb de afgelopen 2 weken al gemerkt dat er hard gewerkt wordt, maar er altijd tijd is om met elkaar te lachen, te eten en te drinken ;-) Af en toe moet ik even wennen aan de Brabantse accenten van Kara (Owner). Want wie zegt er nu 'koelkast uitdoen' als ze koelkast schoonmaken bedoelen.. Bij Eindhovens Rondje kan het. Je mag zeggen wat je denkt en vragen zijn niet dom, dat bevalt me. 


Excited for the upcoming 4 months!


Goodluck leukerds en wees gewaarschuwd, na deze stage ben je niet alleen een stuk ronder, ook vele ervaringen rijker, forser en zwaarder, ken je alle hotspots in Eindhoven op je dikke duimpje én ken je tig moppen die altijd toepasselijk zijn.