News! Het allereerste AI restaurant opent in Eindje

BUNKR: Het eerste AI gestuurde restaurant van
Nederland.


Op 1 september opent Restaurant BUNKR haar deuren in de Bunkertoren in Eindhoven. Restaurant BUNKR heeft een innovatieve kijk op de hospitality. Het restaurant wordt aangedreven door geavanceerde AI-technologie, waardoor gasten kunnen genieten van een gepersonaliseerde culinaire ervaring op basis van individuele smaakvoorkeuren.

De voormalige studentenbunker van de Technische Universiteit was voor vele generaties TU/e studenten dé plek voor een bruisend studentenleven.

Nu heeft het een nieuwe bestemming als woontoren, bedrijfspand voor GoodHabitz en restaurant BUNKR. Met zijn robuuste karakter en markante uitstraling heeft de Bunker door de jaren heen een blijvende indruk achtergelaten op de stad Eindhoven. Bij Restaurant BUNKR gaat technologie hand in hand met gastronomie. Voor iedere gast wordt een unieke ervaring gecreëerd door middel van de speciaal ontwikkelde AI toepassingen. Robotjes hoef je echter niet te verwachten. Door op een slimme manier met technologie om te gaan, is er in het restaurant meer aandacht voor jou als gast en worden tijdrovende werkzaamheden voor het personeel
geautomatiseerd.

Restaurant BUNKR profileert zich als playground voor technologische en AI- gedreven oplossingen voor de hospitality sector. Gecombineerd met passie voor culinaire gerechten en bijpassende service wordt er een plek gecreëerd waar aan alle bezoekers een unieke ervaring wordt geboden.

Via de interactie met de AI gestuurde BUNKR app krijg je bijvoorbeeld een persoonlijke suggestie over welke gerechten het beste bij je voorkeuren passen en welke dranken er bij deze gerechten gepaird kunnen worden. Zo wordt specifieke vakkennis overgedragen en ingezet door middel van kunstmatige intelligentie.

Naast het restaurant biedt BUNKR ook een unieke setting voor zowel zakelijke als particuliere evenementen.

Gebruikmakend van dezelfde geavanceerde technologische hoogstandjes kunnen evenementen volledig gepersonaliseerd worden, afgestemd op de wensen van de gast. De ruimte is multifunctioneel inzetbaar, zo kan het restaurant ook gebruikt worden als opnamestudio.

Voor meer informatie over Restaurant BUNKR of om alvast een reservering te
maken, bezoek de officiële website op www.restaurantBUNKR.nl