Neem een likje en blikje bij het SUMMA college

Het is natuurlijk geen geheim dat wij gek zijn op alles in de horeca. Van een kneiterharde espresso in de ochtend bij Zwart-Wit tot die kekke cocktail bij Fifth NRE, dat noemen we nou genieten op z’n Eindjes. Maar wie produceert al die barista’s en cocktail professors? SUMMA College aan de Sterrenlaan natuurlijk. Want geen heerlijke horeca zonder een degelijke opleiding zoals deze. 

Benieuwd wat er hier gebeurd achter de schermen? Of zelf aan het overwegen om indruk te maken in de horeca? Lees dan verder!

Kom kijken en proeven bij het SUMMA college 

Donderdag 7 April organiseert SUMMA een kijk- & proefdag voor de volgende opleidingen: Horeca, Brood & Banket, Facilitair & Hospitality. Dus ben jij, of iemand in je omgeving, op dat punt gekomen waar je de vraag moet beantwoorden “wat wil ik doen met mijn leven”? Dan ligt het antwoord misschien wel aan de Sterrenlaan in Eindhoven. 

MBO Open dag

Deze open dag heeft alles wat je verwacht plus meer kansen op gratis eten en drinken. Wie wordt daar nu niet warm van? Het is zelfs mogelijk om zelf aan de slag te gaan in de bakkerij. 

Dus heb jij kids die al jaren mee koken, the life of the party zijn of cake pops bakken als de beste? Neem ze mee naar deze kijk- & proefdag.