SCOOP: Dit jaar niet naar de Berg, maar naar de Dijk.

Dit jaar niet naar de berg, maar naar de dijk? 

Iets met geen vergunning ... en daar balen mensen toch een partijtje van. Niet alleen de ondernemers, ook de gasten. Want wat huppelde we met of zonder kroost graag de Kleine berg op.  Enfin het mag dus niet meer, maar wat dan wel?

De Kleine berg 'doet/mag/kan' geen koningsfeesten geven!

Wat is dan het beste alternatief?

Bij Dijk 9 geven ze een gigafeest voor jong en oud. Geen kidscorner of trampoline, maar volgens eigenaar Dorus de Bruyn is er heus een plekje voor de kinderwagen. De feestvibes van deze dagen zijn te vergelijken met de marathonfeesten.

En die zijn groots weten we, ieder jaar klapt de party bij Dijk 9 weer uit zijn voegen, ieder jaar overtreft het. In bezoekers, in service, in bierverkoop, in sfeer, in line-up.

Kijk hier eens op het instagramaccount van Koning op de Dijk voor een impressie (en de line up) 


Welke sfeer schetsen ze voor ons?

Ging jij in de jaren 90 & 00 naar Het Stratumseind? De tijd dat dat DJ Tiago Marques, Lukas Prins, Boris Pompe en Oscar Bigalow de Basta, Café Thuis, de Blue Parrot en andere kapot bonkten met beats die er toe deden...

De tijd dat Nikes niets anders deden dan danspassen volgen van hun baasjes, de tijd van kuifjes en froezels, de tijd van Wiggle, wiggle, househits en Hitzones. De tijd van Fresh prince of Bel Air en Leonardo. De tijd van onbezonnen en zorgeloos uitgaan. Weet je nog? Toen we na school direct naar het Stratumseind fietsten?

"Een verdomd goeie tijd", dus pak je fiets naar De Dijk!
Stap mee in onze tijdmachine die heus wat uitstapjes maakt naar hippe house en dance van nu. Ga met ons terug in de tijd en ervaar weer de onbezonnen uitbundigheid, vette beats en DJ's van toen.

Pssst voor de line-up volg je Koning op de Dijk op insta, offfff je spiekt alvast op de website.

Psssst op de Keizersgracht is wel een party-party te vinden. Toch nog beetje Kleine berg nietwaar? Enkele horecazaken zijn op de Kleine Berg GEWOON open. Dat wil zeggen geen oranje party, geen madness, geen drukte. Ideaal als je dat allemaal wil skippen.