Leuk lijstje met vega opties

Diervriendelijke quick ones, snelle hapjes, vluggertjes, hap-slik weg of langer tafelen. In Eindhoven kan het gewoon allemaal en bij steeds meer zaken...


Geen vlees, geen vis! Hier enkele tips:

Bistro bar calypso

Bar Bistro Calypso is een gemoedelijke huiskamer met een fijne drankkaart. Daarbij laten wij Eindhoven zien hoe lekker plant-based food kan zijn! We zijn dan ook verkozen tot het beste vegetarische restaurant van Nederland, en restaurant van het jaar in Eindhoven!

PHOOD KITCHEN

Hier heb je binnen 6 minuten een plantrijke maaltijd op tafel staan. 'S werelds eerste aquaponic alkalische restore-rant binnen te lopen, hier kan het! De gezondheid van de gasten staat voor Phood voorop en dit proef je terug in de gerechten. Volledig vegan of als kletskous genieten met een taartje? Alles kan bij PHOOD!

VEGAN HEROES

Deze rebelse foodcourt op de Willemstraat is waar je diervriendelijk en superlekker eet! Toegankelijk, lekker en voor ieder wat wils. Een erg verrassend aanbod om mensen diervriendelijke opties te laten proeven. 

PROEFLOKAAL DE GAPER

Lees je goed, hier zit dus gewoon een Eetkamer boven he! Vast en zeker nog nooit geweest, shame on you. Want heerlijk en gezellig. Dat de after borrel aan de bar voor voor niemand te weerstaan is is bijzaak ;-) Eerst je buikje vullen, dan bieren.


VEGAN JUNK FOOD Bar

Vega, vette, junkfood hapjes om je vingers bij op te likken. Vega hoeft helemaal niet perse gezond en dat bewijzen de guys & girls van dit foodconcept.

Hey Days

Hopsakeee naar Hey Days. Hier smikkel en smul je mediterrane gerechten met een Turkse twist. En hun Falafel (in je waffel) wil je. Het is overigens de schuld van Maud V. dat ik Falafel niet meer zonder 'in je waffel' kan spreken of schrijven. Enfin, Hey Days; cocktails, bites, delicious gerechten en dus ook genoeg vega opties.