5x Uitgaan op Koningsnacht

Hij is jarig! Jaja hieperdepiep, we mogen weer in het oranje een dikke vette party houden; landelijk! Hoe doen we dat in Eindhoven?

Hier 5 topfeesten, toptenten of topplekken om jouw koningsnacht tot een succes te brengen. 

volle bak koningsnacht

Een knotsgekke avond in de Effenaar waar voor iedereen iets te doen is, verspreid over 4 area's! Fan van de 00's? Neem een kijkje bij Zer00's Heroes, die voor jou de allerbeste songs hebben geselecteerd. Zing uit volle borst mee met je favoriete hits bij de Tante Joke Karaoke Band. Zelf even in charge willen zijn? Na meerdere succesfeesten is ook Superstijl van de partij; jij bepaalt wat de DJ draait. Kun je niet kiezen? Dan kun je altijd nog terecht bij de RGB Silent Disco met bingo en meer in het restaurant.  

Klik hier voor tickets en meer informatie.

ROYAL DUTCH 

Ook Royal Dutch, hét grootste outdoor festival van Koningsnacht en dag in hartje Eindhoven, is na een topeditie van vorig jaar terug op het Stadhuisplein! Toegang is gratis: dat betekent geen tickets, wat betekent vroeg komen, vol is vol! De line-up is ook al bekend, met toppers als Freddy Moreira, Feestnation en Hak op de Tak.


KROONGENOTEN

Nadat het Team van Bontgenoten al kei vette feesten heeft gegeven, ook onder de naam Zongenoten, is het nu de beurt aan Kroongenoten! Op het parkeerterrein aan de Keizersgracht in Eindhoven, staat één podium, met de lekkerste House, R&B muziek, en hitjes uit de jaren 90! Toegang tot Kroongenoten is gratis. (pssst stiekem ook op Koningsdag hoor, daarover later meer).

king-s 

Wat meer into the techno en wel zin in een royale rave waar de koning trots op zou zijn? KING - S Techno neemt van 18:00 tot 00:00 het Ketelhuisplein over, waarna KING - S Techno Rave in het Klokgebouw de nacht overneemt waardoor je tot 6:00 door kunt beuken. 

Bij KING - S Techno op het Ketelhuisplein is de entree gratis, en de line-up hiervan is ook al bekend: SHDW & Obscure Shape, Grace Dahl, Delano Legito en
Lanckfeld.

Hierna dus even verkassen naar KING - S Techno Rave op Strijp S. Hier moet je wel tickets voor aanschaffen, dat kan hier.  De line-up: Main room met o.a. Farrago, Oguz en Laure Croft, en Zodiak Commune Stage met o.a. Remco Beekwilder en Ghost in the Machine. 


KONING OP DE DIJK

Koningsnacht en dag op de Dijk, vier je hier glansrijk! Denk aan de dikke vette feesten tijdens de jaarlijkse Marathon bij Dijk9, no need to say more right?

Terug naar de jaren 90 en 00 op Het Stratumseind, toen DJ Tias Marquez, Lukas Prins, Boris Pompe en Oscar Bigalow de Thuis, Basta, Blue Parrot en andere kapot bonkten met beats die er toe deden!

De tijd dat Nikes niets anders deden dan danspassen volgen van hun baasjes, de tijd van kuifjes en froezels, de tijd van Wiggle, wiggle en Hitzones. De tijd van Fresh Prince of Bel Air en Leonardo. De tijd van onbezonnen en zorgeloos uitgaan. Weet je nog? Toen we na school direct naar het Stratumseind fietsten?

"Een verdomd goeie tijd", dus pak je fiets naar De Dijk!

Stap in de tijd machine die heus wat uitstapjes maakt naar hippe house en dance van nu.
Ga met Dijk9 terug in de tijd en ervaar weer de onbezonnen uitbundigheid, vette beats en DJ's van toen in het nu!

Check hier de evenementenpagina voor meer coole things to do.