Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Vestdijk 47, Eindhoven

4.5/ 5

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne is dé uitvalsbasis in Eindhoven. De uitstekende locatie van het in het centrum van Eindhoven, is slechts een van de vele redenen waarom gasten kiezen voor een verblijf in dit hotel. Lees verder

Het Premium hotel Pullman Eindhoven Cocagne ligt in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het Centraal Station en is dé ideale uitvalsbasis om de lichtstad te verkennen. Duik in de wereld van de gloeilamp en bezoek het Philips museum. Wandelen door het voormalige Philipsgebied, waar de oude fabrieken en kantoren nu de hippe culturele wijk Strijp-S zijn. Leer de geschiedenis van het Stadsmuseum in Eindhoven. Dwaal door het “stadswandelpark”, bezoek boutiques in 'De Bergen' en bezoek Nuenen op de fiets - via het unieke fietspad geïnspireerd op het wereldberoemde werk De Sterrennacht Van Vincent van Gogh. Een magische beleving.

Gasten vinden de meest comfortabele kamers, suites en appartementen in dit 4-sterren Premium Pullman Eindhoven Cocagne hotel aan de Vestdijk.

De ambiance van het hotel is zowel comfortabel als stimulerend. Het design is stijlvol en eigentijds. Het interieur uiterst comfortabel en de service is onberispelijk en vriendelijk.

THE PULLMAN-EXPERIENCE: "THE PLACE TO MEET AND SOCIALIZE"

Met PLANET 21 zet Accor zich in voor een positieve gastvrijheid. Accor is al vele jaren een geëngageerde groep die telkens zijn grenzen verlegt. Met het programma Planet 21 kondigt de Groep ambitieuze doelstellingen, waarbij de nadruk ligt op 4 strategische punten.


  • Airco, Bar (na)borrelen, Chefs table, Eigen parkeerplaats, Extra aandacht voor akoestiek, Garderobe, Honden toegestaan, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Private dining, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, WiFi
  • American express, Maestro, Mastercard, Pinnen, Visa