Met je winkel op het podium van Eindhovens Rondje?

Dikke vette JA, dat is mogelijk! Dagelijks krijgen wij de vraag van retailers of ze ook bij ons op het platform benoemd kunnen worden, iets met een gigantisch groot bereik in Eindhoven ;-) Kan lieve mensen. Speciaal voor jullie hebben we een pakket ontwikkeld met deze maand een leuke korting.

Eindhovens Rondje is een veelzijdig mediabureau. Omdat we alles een tikkeltje anders doen, vallen we niet onder een bestaand label, een box, kader, kransje of hoe je het noemen wilt. We promoten op ons platform lokale ondernemingen in Eindhoven en soms, of binnenkort, ook rondom Eindhoven. 

Wij schrijven zoals we denken; geen blad voor de mond, een tikkeltje lef, vol humor, positief en met een wauw-factor. Wat maakt dat men door wil lezen en zonder moeite doorklikt naar jullie socials. Want natuurlijk verwijzen wij ze door. Horeca deden we al, winkels... wil men ook! We pakken het dus groter aan. Onze ruim 16.000 relevante volgers blijken namelijk ook graag shopinspiratie op te doen... Komt voor de bakker; jullie blij op ons podium en meer inspiratie voor onze volgers. Hopsakeeee wat zal Eindhoven gelukkig worden.

Verbinden, verleiden, verrassen en versterken.
Lekker amicaal, lekker Eindhovens.

Wat hebben we JOUW WINKEL TE BIEDEN?

We werken met diverse abonnementen, simpelweg omdat we in een langdurige relatie geloven en niet in vluggertjes. Het voordeel vhiervan is dat we elkaar zo veel beter leren kennen en dat wij aan slechts enkele woorden en weinig input genoeg hebben. Een appje met je wensen, en wij faciliteren het. Denk dan aan een evenement die je graag uitgelicht wil hebben, meer aandacht, meer tickets verkopen... Of een vacature die even een boost nodig heeft. 

Deze abonnementen zijn voor hotels, restaurants, cafés, koffiezaken, lunchrooms, winkels en meer. Voor winkels hebben we een lage instap actie tot en met november 2022 voor €350,- de normale prijs is €420,- 

tijdelijke actie voor winkels

EENMALIGE INVESTERING VAN 350,- VOOR 1 JAAR LANG.
Met dit profiel op maat ben je zichtbaar op ons platform; de website en gratis te downloaden applicatie. Je doet mee in de filters, je staat in de lijst en zal worden gevonden. Minimale input van jullie zijde en toch bekendheid bij onze bourgondische volgers en gebruikers. Voor een eenmalige investering van €350,- ben je een jaar lang partner van Eindhovens Rondje.

Naast het basisprofiel kun je ons benaderen wanneer je spectaculair nieuws hebt, want we zijn eager en hongerig naar nieuwtjes en zullen die dan ook graag met onze volgers delen. 

Klik hier voor voorbeelden van zaken die je al voor zijn gegaan. 

Je krijgt er ook de mogelijkheid bij om aanbiedingen te plaatsen! Whoooop geloof ons maar dat Eindhovenaren gek zijn op aanbiedingen. Ben je een winkel die food en drinks verkoopt? Dan kunnen wij je basisprofiel boosten met maatwerk, laat het ons weten als je hier interesse in hebt. 

Wil je dat wij eens langskomen voor vette foto's en video's?
Wil je je social media uitbesteden? Want ja daar zijn we dé partij voor. Mail Kara dan via info@eindhovensrondje.nl en we maken op korte termijn een vrijblijvende afspraak.