Rondje Nieuwe Emmasingel

Rondje Nieuwe Emmasingel! Want daar zit echt van alles: coole winkels, een bioscoop, en heel veel food opties! Midden in het centrum van Eindhoven en direct te herkennen door de Blob! Lees verder

Rondje Nieuwe Emmasingel! Want daar zit echt van alles; coole winkels, een bioscoop, beauty things en heel veel food opties. Midden in het centrum van Eindhoven en direct te herkennen door de Blob!

's Ochtends de dag goed beginnen met een rondje Philips Museum! De oude gasfabriek waar Gerard Philips zijn eerste gloeilampen produceerde. In het Philips-museum word je meegenomen in het verhaal van het bedrijf. Je ziet hoe Philips met innovatieve technologie een belangrijke rol speelt bij maatschappelijke veranderingen. Kinderen mee? Geen enkel probleem! Er zijn al leuke activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Op dinsdag overigens gratis te bezoeken (Alstu!) En absoluut kei vet voor de koters.

YUM & FUN

Voor ieder wat wils: een lekker koffietje (to go) halen bij Coffeelovers of Mr. Browns Beans. Beide echt méga leuke zaken! Coffeelovers zit in de kelder van Boekhandel van Piere. Hier kun je genieten van een kopje koffie met wat lekkers en lekker rustig werken of lezen. Mr. Browns Specs & Beans is een mooie brillenzaak met een gezellig café. Doordat er een kidscorner aanwezig is, is deze hotspot ook KEI kidsproof!

LEKKER HAPPEN

Brasserie van den Berg, een sfeervolle brasserie met een superfijn terras en een uitgebreide kaart, is zeker een aanrader! Ook hun buren, The Happiness Café is een mega-aanrader! Heerlijke (bio) ontbijt- en lunch opties, waarvan een hoop ook nog eens vega(n)proof zijn. Tussen het werken door op zoek naar een lekkere, maar snelle hap? Chimac Chicken is GLOEDJENIEUW en een smakelijke aanwinst van de Nieuwe Emmasingel! ‘ff’ lekker vlot happen. Yum-Yum!

NIET ALLEEN LUNCHEN, OOK HEERLIJK DINEREN

MAAR! Dat is nog niet alles. Ook voor ‘s avonds veel lekkere opties; The Lobster & Ox (welke very instagrammable is ;)), Atithi Indian Restaurant, Sumurai Ramen en Mood Streetfood. De Nieuwe Emmasingel moet je wezen! Van viskes happen tot sushi en alles daartussen.

VALT ER OOK NOG WA TE SHOPPEN?

Naast al dat vreten ;) is er genoeg te shoppen en te entertainen. Sissy Boy zit gevestigd in de Blob, waar je uitkijkt op o.a. de Lichttoren, zit op kruipafstand van de Nieuwe Emmasingel en ook echt een mega aanrader! Tevens heel erg kidsproof ;) Mooie spullen te koop en direct een mooi uitkijkpunt op de eerste verdieping. De My Jewellery blijft toch een aanrader, hier kan iedere sieraden- en kledingliefhebber slagen! Wil je jezelf nu eens echt verwennen? Spring dan eens bij Soap Treatment Store naar binnen!

De dag goed afsluiten? Vue Eindhoven is ook gevestigd in de Nieuwe Emmasingel!