Vluggertjes voorafgaand aan een avondje bios!

Quick ones, snelle hap, vluggertjes, hap-slik weg… Blijkt nog best een uitdaging hé! Want we willen een avondvullend programma het liefst inclusief uiteten, niet te zot want die energierekening moet ook nog worden betaald. Wij hebben tips en een lijstje voor je waar je ‘vliegensvlug’ kunt happen om vervolgens tonnetje rond richting de bios te rollen.

Tip 1 en dat is een allerbelangrijkste: kom zelf op tijd.
Tip 2 laat het restaurant weten hoe laat je moet vertrekken voor de film (of wat dan ook).
Tip 3 eet nabij de bioscoop die je gaat bezoeken, scheelt tijd, scheelt stress.      
        

Nu kent Eindje best wat bioscopen dus verdelen wij het direct even op in de omgeving van betreffende bios:

Uiteten dicht bij de Vue Bioscoop op de Nieuwe Emmasingel

Brasserie van den Berg

Alle dagen geopend en sluit om 22:00. Op kruipafstand van de Vue. Degelijke kost. Brasserie van den Berg is volgens eigen zeggen een weerspiegeling van een echte Eindhovenaar; ze houden van gezelligheid, smaak, lol en kwaliteit. Met hun Franse en internationale keuken bevat de menukaart een uitgebreide selectie van fijne gerechten. Zonder veel gedoe, gewoon lekker.

Cafe Restaurant Eindhoven

Echt even uit hiero en ook op kruipafstand van de Vue. Voor ieder wat wils van beste wijnen tot verschillende bieren, wat wil je ook met een heuse inhouse brouwerij hé.

Xu Noodles

Easy asian bites van volle kommen met noodles en spices tot dumplings en rice bowls. Hap, slurp, weg. Wel een servetje gebruiken want een bak noodles snel slurpen met stokjes is echt alleen voor de pro’s.

Uiteten dichtbij Lab-1 aan de Keizersgracht

Hoe lekker Takumi op de Kerkstraat ook is hier kun je braaf achteraan in de rij aanschuiven, dikke must do, maar niet op een bioscoopavondje. Wat wel?

De Burger

Rond, goed voor je kont, snel en smakelijk. Meer hebben we er niet over te zeggen; oh jawel! Beste burgers van Eindhoven, weet je zo genoeg?

Espagnola (Taste of Spain)

Tafel vol typische Spaanse gerechten, je kunt er dus zolang over doen als je wilt. Dus voor een vluggertje kies je alleen je absolute favorieten.

Van ‘t Spit

Kipke kluiven, handjes wassen en vamanos uitbuiken in de bios. Of ze ook wat anders hebben dan kip? Jazeker! Dus je kunt er heus je anti-kipjes date mee naar toe nemen hoor, anti-vleeseters ook. Hebben ze gewoon wat lekkers voor.

Hey Days

Mediterraanse gerechten, heerlijk sfeertje. Open op woensdag tot en met zaterdag en op rollende kruipafstand van Lab-1.

Jimmy Green

The fastest kid in town. Snel maar gezond? Dan zit je hier goed, zie het als een frietbar (das een chiquere versie van friettent) maar dan met gezonde opties. Snackable healthy opties.
Dit noem je nu echt een lekker vluggertje.

Down Town Gourmet Market

Alles onder 1 dak, je besteld via een app je gewenste menu-items, knabbelt het naar binnen. Doet een rondje foodmarket en bent dus echt een avondje uit en hatseflats tijd om dus door te gaan naar de bios. Hier lust iedereen iets! Met 10+ foodcourts kan dat ook niet anders he.

Nabij Pathé Eindhoven op de Dommelstraat

La Dolce Vita

Italiaanse finesse, waar je wel even de tijd voor moet nemen. Dus ga hier op tijd heen. Ze zijn om 17:00 uur geopend en als jij even vooraf doorgeeft dat je op tijd moet nokken maken ze wat lekkers dat vullend genoeg is. Of je gaat voor alleen een pasta, want we weten allemaal; pasta vult ;-)

Trafalgar Pub

Een gouwe ouwe en altijd vol. Reserveren is hier dus wel verstandig. Wat je er eet? Wat niet! Hier staat echt van alles op kaart en iedereen lust hier wel iets. Onze aanbeveling? Ga voor de typische British pub meals, als je er dan toch bent…

Giornale

Hier echt van belang dat je van tevoren je eindtijd doorgeeft. Absoluut de moeite om hier te dineren voorafgaand aan een filmpje. Niet alleen is de kwaliteit super en kun je de rommelende buiken tijdens de bios al van je lijstje schrappen. Het is er ook nog eens kei gezellig. Lekker donker, intiem en de burrataaaaaaaaahaaaaa…

Gastrobar Luzt

Op de welbekende grote markt, dus maar 0,2 kilometer van de Pathé verwijderd. Pak hier de borrelplank to share met twee dikke vette cocktails en hatsiekadeee op naar je movie. Vullend, lekker, magisch, instagrammable en een beleving aan zich. Alleen al van alle indrukken zoals van het interieur mag je daarna wel even uitbuiken in de bios.