11x hard gaan in Eindhoven

Een goed feestje nodig om mei af te sluiten en het zomerse juni in te luiden? Of gewoon los willen gaan? Eindhovens Rondje has got your back!

Eindhoven lijkt elke dag wel een feest te hebben, vooral in het weekend. Daarom hebben wij de uitblinkers even op een rijtje gezet, scheelt jou weer keuzestress. 

Bum Bum

Bum bum, gooi die billen maar eens rond. Hou je van R&B en relaxed dansen met een drankje erbij? Bum Bum is the place to be! Op 21 mei in de Oude Rechtbank geniet je van reggaeton, R&B en dancehall.

We All Love 80's 90's 00's

Yes, yes, yes! Eindelijk weer, de klassieke We All Love 80's 90's 00's! Om de maand is dit feestje te vinden in de Effenaar. lekker fout dansen op de beste hits van vroeger. Tijd voor een last-minute throwback dit weekend!

Conduct

Normaal is het TU-terrein voor de harde werkers van de universiteit en co. Not today, 21 mei is het feesten nondeju! And best of all, het feest is voor studenten, plus de rest! Boeken neer en ga lekker los met deze queer DJ's van Conduct!

33PlusParty

Hey 30-plussers, geen zin in een tienerfeest? Welcome to 33PlusParty! Op Hemelvaartsdag is het tijd om een ritje naar het Ketelhuis te maken om een pauze van het drukke businessleven te nemen en jezelf een avondje sjansen te gunnen. Doen doen doen!

Zino Classixs

They are back! Ongeduldige feestvarkens, it's your time to shine! Hemelvaartsdag staat voor feesten op Landsard Beach. Geniet van de bekende Zino Classixs show!

Sakudi Friday Female Lineup

These girls know how to party! Who? De lineup van Sakudi Friday! Op 27 mei claimen deze meiden Stratumseind voor een knallende fissa. Beste meiden, dit wordt een onvergetelijke vrijdag ;)

Vroeg Pieken

Joehoe, Oude Rechtbank take-over! Vroeg Pieken zorgt voor een goede start van het weekend. Op 27 mei bepaal jij samen met de Vroeg Pieken DJ's welke hits er draaien. Elke genre uit elk jaar, alles komt aan bod!

Beetje krap bij kas, maar wel zin in een feessie? Doe hier mee met onze winactie!

Soul City Live!

Woohoo, weer een fissa in het Ketelhuis! 27 mei is het losgaan in 3 dance areas! Numero uno is voor Soul City Live, in area 2 ga je los op R&B en HipHop HooRay en area 3 is 100% feeste, dus 100% losgaan! Ohja, er is ook een area 4 met Soul Food, daar zijn wij, de vreetberen van Eindhovens Rondje, zeker te vinden ;)

Nox on the Beach

Ja, als we richting de zomer gaan, hebben we natuurlijk meer feestjes op het strand staan! Nox on the Beach is op 27 mei te vinden op Landsard Beach. De lineup is huge, so don't miss out!

Maschine 13

Op zoek naar een must visit techno party? We got you, Maschine 13 op 28 mei in de Effenaar om 23:00. En de lineup, oh my gosh. Echte kunstenaars van DJ's, niet te missen!

Blend Wijnfestival

Wat ons betreft de absolute uitblinker? Het Blend Wijnfestival. Misschien omdat er rijkelijk wijn zal vloeien of omdat we dankzij het Stadspaviljoen heerlijk zullen happen. Want wijn, groen, zon en good food is stieken waar wij voor leven. En precies dat vind je bij het Blend Wijnfestival in het Pinksterweekend!

Extra tips voor mei?

Day in, day out in Eindhoven

Horeca kwaliteit food & drinks voor thuis

Zon = picknicken in Eindhovense parken