Golf & Countryclub de Tongelreep

Charles Roelslaan 15, Eindhoven

4.3/ 5

Golf & Country Club De Tongelreep beschikt over een 9-holes wedstrijdbaan met A-status, een 6-holes Par3-baan en professionele trainingsfaciliteiten. Lees verder

Golf & Country Club De Tongelreep is opgericht in 1984 en beschikt over een 9-holes wedstrijdbaan met A-status, een 6-holes Par3-baan en professionele trainingsfaciliteiten. De Tongelreep is in 2018 GEO gecertificeerd, een wereldwijd milieukeurmerk voor golfbanen.

Wij zijn in de eerste plaats een ledenbaan met een actief clubleven, waar gezelligheid een belangrijke rol speelt. Behalve het clublidmaatschap kennen wij ook het Golfcampus-lidmaatschap. De Golfcampus bestaat uit de Par3-baan en de driving range. Alle facetten van het spel kunnen gevarieerd en intensief geoefend worden op onze uitgebreide trainingsfaciliteiten.

  • Golf

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Claim hieronder uw bedrijfprofiel of neem contact met ons op via sales@eindhovensrondje.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, social media, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart, deals, evenementen, vacatures en meer.