GlowGolf

Vijfkamplaan 6C, Eindhoven

4.3/ 5

Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Lees verder

Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf.

Het thema is " Avontuur" . Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor. Via een Azteekse tempel en een oude mijn bereik je een science fiction deel waar je tussen de ruimteschepen door moet slaan. Hierna kom je aan in de Deep Sea zone waar je overrompeld wordt door de prachtige decors. Na je onderwaterbeleving kom je in de Jurassic zone waar de dino's je opwachten. De 18 holes baan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?

  • Golf

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Claim hieronder uw bedrijfprofiel of neem contact met ons op via sales@eindhovensrondje.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, social media, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart, deals, evenementen, vacatures en meer.