Eindhovensche Golf

Eindhovenseweg 300, Valkenswaard

4.5/ 5

Eindhovensche Golf heeft warme, Brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Lees verder

Op de Eindhovensche Golf hechten wij grote waarde aan de originele lay-out en (speel)kwaliteit van onze golfbaan van de hand van de befaamde golfbaanarchitect H.S. Colt, de sportieve golfprestaties van onze leden, zowel in competitief- als recreatief verband en een actief verenigingsleven dat zorgt voor sfeer en gezelligheid in het clubhuis. Dit vindt zijn weerslag in onze drie kernwaarden: Parcours, Prestatie en Plezier.

Maar bovenal heeft de Eindhovensche Golf warme, Brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dit geldt zowel voor de onderlinge band tussen de eigen leden, als voor de welkome ontvangst van bezoekers uit binnen- en buitenland. De Eindhovensche Golf wil een moderne golfvereniging zijn, die mee gaat met de tijd, zonder de goede tradities uit het verleden overboord te gooien.

  • Golf

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Claim hieronder uw bedrijfprofiel of neem contact met ons op via sales@eindhovensrondje.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, social media, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart, deals, evenementen, vacatures en meer.