Bijzondere creaties die je ook nu gewoon mag hebben! Gemaakt met een flinke dosis positiviteit, twee grote eetlepels lef en een snufje fantasie…

Snoepen met een schuldgevoel achteraf, happen in een bonbon waarbij het glazuur van je tanden springt. Anno 2020 is dat absoluut niet meer de weg van ‘zoete’ zaligheden. En ja, zoet mag tussen haakjes want bij Viola’s Patisserie staat suiker niet bovenaan op de inkooplijst. Zij weet ook zonder kilo’s suiker de mooiste en lekkerste patisserie te maken die echt niet onder doet aan de klassieke manier van bakken.  

Verantwoord, zonder suiker of andere onnodige toevoegingen én alles is homemade

Viola laat ons verantwoord genieten. Mag je geen suiker, heb je diabetes of kies je bewust voor een suikervrij geluksmomentje of dieet; wil jij jouw spijkerbroek elke ochtend met gemak dicht blijven doen, dan is bewust omgaan met suikers geen overbodige luxe. Hoe moeilijk ook, want op de een of andere manier werkt ons eigen systeem ons daar ontzettend in tegen. Onze drang naar ‘zoete’ zaligheden is namelijk aangeboren; onze natuurlijke evolutie, alarmeren voor giftige stoffen en moedermelk. Grote, ver teruggaande theorieën waar we je niet mee zullen lastig vallen. Puntje bij paaltje hebben we een verdomd goede ruggengraat nodig om al dat lonkende suiker te weren.

Een diversiteit aan mogelijkheden

En dat is nou precies waar Viola zo slim en met heel veel passie op inspeelt. In haar zaak zeggen we ja tegen lekkers en nee tegen veel suikers en schrikbarende calorieën. Het uitgangspunt van haar ruime assortiment bestaat uit gebak met maar 8% suiker en/of vegan. Geen foodtrend te gek voor haar. Daarbij is Viola’s de enige patisserie in Nederland waar ze suikervrije verwennerijen van hoge kwaliteit maken, verkopen en bezorgen. Yes, ook bezorgen! Want ze begrijpt heel goed hoe moeilijk deze tijd is, dat onder de mensen komen voor het eerst in ons bestaan niet zo’n slim idee is. Genieten moeten we wel blijven doen. En daarom komt Viola’s met alle liefde zalige zoetigheid bij je thuis bezorgen. Op de website vind je alle voorwaarden van hun bezorgservice.

Feestje of gewoon een spontane actie?! Viola’s ‘zoete’ zaligheden kunnen altijd

Last minute cadeautje, onverwachts bezoek of juist al lekker vooruit plannen voor kerst en het onderdeel dessert of lekkers voor bij de koffie gewoon al door kunnen strepen; kiezen, bestellen en wachten tot het eind december is en de bel gaat.

Wees die coronakilo’s te slim af, houdt jezelf een beetje voor de gek, maak het jezelf gemakkelijk en snoep op een verantwoorde, gezonde manier zo’n thuisbezorgd feestdoosje leeg.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.