Wie gun jij een Eindhovens Rondje in stijl?

Win een Bourgondisch Rondje, een Business Rondje, een Stijlvol Rondje, een Toeristisch Rondje of gewoon ff met open dakkie de deur uit voor een katerontbijtje…

Eindhovens kontje!

Eindhovens Rondje heeft het weer eens op haar heupen, of ja billen! Nickname Eindhovens Kontje is weer een feit en daar moet hoognodig wat aan gebeuren! De culinaire inhaalslag na een lange en zwarte periode van sluiting eist zijn tol. De corona kilo’s van al het fastfood at home (thanks #deliveroo) hebben wij tot op heden, op weg naar de restaurants nog niet kunnen lossen. Gek genoeg is er geen enkele prullenbak in Eindhoven die dit soort kilo’s accepteert.

Maar, oplossingsgericht als we zijn hebben we besloten een heel weekend NIET in de auto te stappen maar deze uit te lenen aan een bourgondiër die zin heeft in een rondje skeuren en smullen. Ik zal dan zelf de wandelwagen maar eens inzetten en kijken of dat een efficiëntere manier van afvallen is. Maar uhm, dus niet zomaar een auto!

Het dak eraf!

Een weekend lang in een MINI COOPER CABRIO rondjes rijden door Eindhoven! Dakkie open en vamos. Van de Frietbar, The Roastclub naar The Happiness Café it’s yours! En ben je Eindje even beu dan scheur je toch gewoon lekker naar de kust.

Dak open, bril op, hoofd in de zon. Dat is rijden in de MINI Cabrio Sidewalk Edition. Een iconisch design met eigenzinnige grafische elementen. (Helemaal Eindhovens Rondje style) Dak eraf! Deze MINI Cabrio lijkt zomaar een ‘autootje’, maar hij is buitengewoon bourgondisch proof. Ga dat maar lekker zelf gaan ervaren.

Van happy healthy bananencakes tot een shit load aan fries!

Bourgondisch en Iconisch, maar dan met een open dak en al rollende. Klinkt toch te gek? We houden het kort, hieronder lees je hoe je kans maakt op een Bourgondisch weekend MINI CABRIO rijden.

Wie doen er allemaal mee? En wie moet je dus echt even volgen op Instagram?

Van Laarhoven Mini
Icons Eindhoven
The Happiness Cafe
Blown Away Eindhoven
De Frietbar
Byoux Goedhart Luxery Travel Consultant
The RoastClub
2Balou
Jessica van Duren
Thomas Eindhoven

Hoe maak je kans?

1- Volg Van Laarhoven Mini op Instagram
2 -Volg Eindhovens Rondje op Instagram, hierop zullen wij de komende periode meerdere rondjes delen. Mini Rondjes met Iconen door Eindhoven!
3) Tag een vriend die een weekend CABRIO rijden (samen met jou natuurlijk) wel kan waarderen, maak er een gezellig, hilarisch en smakelijk verhaaltje van 😉

Extra kans maken?
* Maak een foto als je hem spot in de stad en plaats de foto in je stories
* Gebruik #eindhovensrondje in je story ennn racen maar!

We hoeven vast niet te vermelden dat je er alleen mee mag rijden als je een rijbewijs hebt?! Oh en niet minder belangrijk er komen verschillende win-acties voorbij op de accounts van alle deelnemende partijen zoals hierboven benoemd.

Let wel op: Het weekend MINI Cabrio rijden verloten we alleen onder de volgers van Van Laarhoven Mini en Eindhovens Rondje.

Welk weekend jij de Cabrio tot je ‘bezit’ hebt, stemmen we samen even af.
Je mag zo vaak meedoen als je wilt, hoe meer stories en tags hoe groter de kans.

Vrijdag 17 juli (morgen dus) gaan we met The Happiness Cafe op pad. En belofte maakt schuld, Linsey van Oers (founder van THC) gaat morgen LIVE! Let’s set up a Q&A with her!
Op onze stories komen vanavond nog leuke tips, tricks en…. voorbij.

Check it out en tot broem-broem-broems!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.