Werkplekken testen?! Wie is er veel op pad? Van wie willen wij weten wat fijne werkplekken zijn? Iemand die zich in ieder geval goed kan focussen…

Gastblog by : Marjan Heemskerk
Website: The Happy Financial
Instagram: The Happy Financial

Marjan Heemskerk, The Happy Financial. Even een kleine introductie…
Marjan (1985) schrijft blogs over financiële zaken op the happy financial, waarmee ze wil laten zien dat financiën helemaal niet zo saai of ingewikkeld zijn als veel mensen denken. Aan de ene kant schrijft Marjan over persoonlijke financiën (schulden, hypotheken, sparen) en aan de andere kant voor ondernemers (belastingen, administratie, tarieven bepalen). Dit doet ze vanuit persoonlijke ervaringen, maar ook vanuit de tien jarige werkervaring die ze heeft opgedaan als RA-accountant. Sinds 2017 is ze full-time blogger en vlogger op thehappyfinancial.com en is veel in de stad te vinden om te werken, overleggen, borrelen en eten.

And so she goes,..
Een vrouw met verstand van zaken en een (Eindhovens Rondje) missie:

Gastvrij Eindhoven, ook voor werkend Eindhoven. Welke werkplekken zijn zeker de moeite waard om te bezoeken terwijl je ook nog eens een productief momentje wil hebben? Voor Eindhovens Rondje ging ik op zoek naar de meest chille werkplekken in de stad. Belangrijk in deze zoektocht zijn voor mij: goede koffie, snel internet, genoeg stopcontacten, relaxte sfeer en nog meer goede koffie.

Coffeelab

Mijn zoektocht naar chille werkplekken in Eindhoven brengt me eerst naar Coffeelab op het stationsplein. Aan de lange tafel in het midden kun je fijn zitten. Je hebt daar ook direct stopcontacten, dus ik ben zeker niet de enige werkende die hier vandaag zit. Ik ontdek een sterk verband tussen de goede koffie en de hoeveelheid werk die ik kan verrichten. En zakt mijn motivatie even weg, dan heb ik het langslopend publiek om even lekker naar te kunnen kijken.

Medewerkers zijn heel erg geïnteresseerd in je en wat je doet en dragen ook zeker bij aan deze chille werkplek.

Meneer de Boer

Je komt echt binnen in een huiskamer setting. Alles is super relaxt, dus je voelt je hier meteen op je gemak. Dat kan bijna ook niet anders wanneer je bij binnenkomst zo hartelijk wordt onthaald door eigenaren Sabine en Maurice. De tuna melt is echt een reden om vaker terug te komen, naast de goede koffie en openbaar wifi netwerk (dus geen gedoe met wifi codes). Een echt huiskamer gevoel waar je niet snel weg wilt gaan. Altijd gezellig en door de week voldoende plek om aan de slag te gaan.

DENF coffee Eindhoven

Goede koffie, had ik al gezegd dat ik dat heel erg belangrijk vind aan een werkplek? Nou, dat lukt bij DENF coffee zeker! Wanneer je zegt: ik wil écht lekkere koffie, krijg je die ook. In de vorm van een slowpressed koffie. Niet alleen ziet het er ontzettend gaaf uit, maar hij smaakt ook fantastisch.

Verder heb je ruime plekken, meer dan voldoende stopcontacten en een goed wifi bereik. Combineer dat met een heerlijke lunch en je werkdag kan niet meer stuk. Ook hier komen steeds meer werkende bezoekers en kun je relaxt bellen, werken, netwerken.

Mr. Sister

Bij Mr. Sister op de Kleine Berg weten ze wel wat een goede lunch is. Ik werd verrast met een lunchplateau en ik weet nog steeds niet welke mijn favoriet is: de kip of avocado sandwich. Naast fijne werkplekken kun je bij Mr. Sister ook terecht als je met grotere (of kleinere) groepen wilt werken. Achterin is namelijk heel veel ruimte, waar je heerlijk kunt zitten en vergaderen, brainstormen, overleggen. Ik ben fan!

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *