Oosterse invloeden in pop-up restaurant Vuurzicht

Ook dit jaar is het tijdens GLOW (10-17 november) weer glamping geblazen bij Vuurzicht op het Victoriapark in Eindhoven. Deze GLOW editie staat boordevol werken van Chinese lichtkunstenaars. Het piece de resistance – duur woord voor de topper, het hoofdproject, de uitsmijter, het hoogtepunt van de show, de klapper van de week – is te zien bij het Victoriapark! Pop-up restaurant Vuurzicht sluit hier naadloos bij aan met een 3-gangen keuzemenu met Oosterse invloeden.

Bijzonder initiatief vanuit eigen horeca

Vuurzicht is een initiatief van 3Events. Dit evenementenbureau is opgericht door jonge ondernemers uit Eindhoven. Voor Vuurzicht heeft 3Events de samenwerking opgezocht met twee enthousiaste partners  ZwartWit Koffie en Cateringbedrijf Etenswaar.

ZwartWit zorgt net als vorig jaar weer voor een heerlijke baristabar en cateringbedrijf Etenswaar heeft een hartverwarmend menu samengesteld. Neem nog een paar luxe, sfeervol aangeklede tenten als setting voor dit smakelijke feestje en je hebt een echte GLOW hotspot.

Voorproefje vorige editie was ons goed bevallen

Wij mochten vorig jaar al proeven van een hartverwarmend avondje Vuurzicht en wij zijn fan! Het was aangenaam warm in de ruime, luxe tenten en we konden aan lange houten tafels in goed gezelschap genieten van een heerlijk menu en lekkere wijntjes, ook niet onbelangrijk ;-). Dit jaar wordt het ongetwijfeld weer een avondje genieten!

Een unieke locatie in Eindhoven

Reserveren kan rechtstreeks via info@3events.nl. Vuurzicht is ook hartstikke leuk voor groepsdiners en bedrijfsborrels. Wij geven je graag advies!

Alvast een kleine tip. Wij adviseren om een diner bij Vuurzicht niet te plannen tijdens een GLOW wandeling. Trek een losse avond uit voor deze beleving en loop de GLOW route op een andere dag. Zo kun je ongestoord genieten van een lekker avondje Vuurzicht.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.