Van Spanje naar het platteland, ons platteland. Niks zo lonkend als een goede mix tussen lekker en gezond eten. De dagen duren immers lang genoeg. Gezond verstand, genoeg afwisseling…

Spaanse avond

Lucie voor thuis! Lucie Cocina missen wij misschien nog wel het meest van alle zaken. Wekelijks (soms dagelijks) waren wij er te vinden voor een moment van ontspanning, een heerlijke wijn en delicioso Spaanse gerechtjes. Lucie maakt ons dan ook intens gelukkig met haar take away menu! Van tostada’s, bocadillo’s, salades tot borrelbites. Lucie voor tijdens je lunch, borrel of diner! Eindje’s lekkerste ‘lady’ op dit moment als je het ons vraagt. 

Valenzia bij jou thuis?!

Dat is op z’n platst gezegd gruwelijk lekker Spanasian streetfood, maar dan met een sterrentouch. Valenzia, ook weer zo’n zaak waar we de ambiance en verfijnde stoere smaken van hebben gemist… Niet getreurd, Valenzia is back on track (Take away-track natuurlijk!) Sterwaardig, tipicó Zarzo, eigenwijs, streetfood in een Spaans-Aziatisch jasje of gewoon gehaktballen, maar dan wel sterwaardige gehaktballen.  Voor nu of voor tijdens de kerst. Kerst?! Nu al?! Jazeker! Bestel het Zarzo voor thuis menu snel want op is op, vol is vol. Scroll around op de bestelsite van Zarzo en verwen jezelf of je geliefde! 

Liek’s liefdevolle pakketjes

Van Spanje naar onze eigen boeren. Van boer naar bord, lekker kort. Dat is Liek’s favoriete quote. Een quote die inmiddels mijlenver te horen is, en steeds geliefder begint te worden. Simpelweg de kortste route van boer naar jouw bord. En Liek heeft me toch weer iets leuks… Een pakketje met wederom als missie boer/bord/kort!  

Wil jij extra liefde geven aan een collega, opa/oma, vriend/vriendin, eenzame buurtgenoot, een sad single, familie, je baas of jezelf? Dan heeft Liek wat leuks! Liefdevolle pakketjes. Deze gezonde, verrassende pakketjes shop je bij Liek in de vers(super)markt of je besteld ze easypeasy via de mail. Dat kan via; reserveren@bijliek.nl en Liek neemt contact met je op. Want Liek zou Liek niet zijn als ze niet aan iedereen zou denken, dus ook aan de kleine portemonnee is gedacht. Geef in je mail aan wat je budget is en wat je wensen zijn, en Liek gaat voor je aan de slag. De pakketten zijn te scoren in de shop of gewoon lekker door Liek laten bezorgen…. Wat een leuk mens hè, die Liek! 

Meer lezen over Liek? Dat kan hier

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *