Patisserie: banket, zoetigheden, taarten, macarons, eclairs, petit fours, cupcakes…

Creatieve kunstwerken en smaaksensaties! Tegenwoordig niet alleen maar zoetigheden, maar juist heel veel diversiteit en lef! En juist dat lef vinden we bij Viola’s Patisserie op de Tongelresestraat in Eindhoven: spraak- en smaakmakend.

Heel Holland bakt…

Heel Holland bakt er op los, waar de één in de Appie een Dr. Oetker (MonChou) pakketje scoort en dit binnen 20 minuten op tafel zet ‘Voila! Mooi he? Zelf gemaakt’ gaat Viola voor het serieuze werk. Mirror glazing, airbrushed bonbon’s, Keto (low carb), vegan opties, geen troep, beperkte E-nummers, origineel én met een Italiaanse twist…

ambachtelijk en verantwoord

Voilà Viola! Een Italiaanse, healthy,  kleurrijke en smakelijke patisserie kan dat?

Volmondig ja! Het is niet gemakkelijk of vanzelfsprekend en Viola krijgt wat ons betreft nog niet de roem die haar toebehoort. Want wie bedenkt het? In tijden waarin mensen verdomd snel kiezen en weten wat ze willen, alles inzetten op producten die nog niet algemeen bekende termen bevatten? You go girl! Want juist in deze tijden groeien consumenten in bewustwording en daar speelt Viola op in. Bewust iets anders, bewust geen troep, bewust gezond en alles met een lach van oor tot oor. Want wat een vrolijk mens is dit zeg.

Veganistische, driedubbele chocoladecake of een bijzondere bonbon?

Vegans eten doorgaans enkel pure chocolade, simpelweg omdat daar geen melk in zit. Eeuwig zonde want bij Viola scoor je een variatie aan bijvoorbeeld bonbons met verschillende soorten cacao. Maar ook lemon curd en Limoncello (Italian!), Grand Marnier, karamel, banaan ganache of spicy sinaasappelgel. Als je niet per se volledig plantaardig wilt gaan, heeft Viola ook genoeg non-vegan op het menu staan. Allemaal even kleurrijk, allemaal even smakelijk. It’s worth a visit! En dat is nog niet alles. Wij bestelden recent voor een groot event een hugh B-day cake en deze viel me toch een partij in de smaak, halleluja! Onze huispatissier? Viola, no doubt about that.

Holistische millennials eten met hun ogen

Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet alleen naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Viola get’s that; textuur, puurheid, airbrushed colors, pastry-art en torenhoge taarten die van het scherm afspatten. Want hey, alles voor de foto toch 😉 Viola is er niet vies van, maar staat wel voor kwaliteit. Met alleen de looks kom je er niet. Het is het totaalplaatje, met nadruk op plaatje, want Eindhoven wake up en bezoek Viola’s! Doe haar de groeten en geef haar een knuffel, houdt ze van. Net als wij!

 

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *