Oehlala, wij voelen een enorme joy de vivre, want Eindhoven is binnenkort een franse Vin & Cuisine rijker!

Restaurant – bar Le Cozy krijgt een zusje, genaamd L’Avenue en wij kunnen niet wachten. Nog een heerlijke hotspot op de Bergen om te genieten van een wijntje en heerlijke Franse bites. L’Avenue komt op de Kleine Berg 23. Net naast de Kreeftenbar, op de hoek, met een heerlijk, groot terras in de zon. Wij zullen hier zeker te vinden zijn bij de eerste zonnestralen. Oesters, goede wijnen en smakelijke bites, zorgen voor een blij Eindhovens Rondje 😉

Maar L’Avenue needs your help!

Deze heerlijke Franse Vin & Cuisine zoekt fulltime & parttime gastvrouwen, gastheren, afwasmusketiers en culinaire chefs die mee willen bouwen aan deze nieuwe Eindhovense hotspot. Een unieke kans, om samen een stukje Parijs in Eindhoven neer te zetten.

Vacatures

L’Avenue, sur la Bergen
Vivre la Vie Gasten kunnen op elk moment van de dag genieten van een heerlijk moment om samen het leven te vieren met goede wijn en heerlijke Franse gerechtjes om te delen. Binnen met een heerlijke gemoedelijke sfeer of buiten op het zonnige terras. Nu al de hotspot van de Bergen!
Amour de l’hospitalité

Wij nodigen jou uit om samen met ons deze nieuwe horecazaak op de kaart te zetten. Belangrijkste ingrediënt: Liefde voor het vak! L’Avenue zoekt enthousiaste mensen die mee willen bouwen aan de lekkerste en meest gastvrije Franse zaak van Eindhoven.


Fulltime & parttime gastheren en –vrouwen
Van wijnadvies tot het serveren van lekkere gerechtjes. Jij geeft gasten een welkom gevoel en een fijne L’Avenue experience. Voor jouw stralende lach en goede service, komen de gasten terug.

Fulltime & parttime culinaire chefs
Jij houdt van lekker eten en bent een meester in de bereiding van authentieke franse smaken. Heerlijke Franse kwaliteitsgerechten, net als in een bistro in Parijs. Je geniet ervan om samen met een keukenteam een stukje Frankrijk in Eindhoven te creëren. Een leuke baan, waar je samen met L’Avenue invulling aan kunt gaan geven.

Fulltime & parttime keukenhelden
De beste chefs zijn niks zonder hun team aan ondersteunende keukenhelden! L’Avenue zoekt enthousiaste medewerkers voor achter de schermen die zorgen voor een optimale werkomgeving. De afwasmusketiers: 1 voor allen en allen voor 1.

Oelala… Wij kunnen niet wachten om de deuren van deze nieuwe Franse hotspot te openen!
Voor meer informatie en sollicitaties kun je contact opnemen met het team van L’Avenue
per email lavenueeindhoven@gmail.com of telefonisch met Sabrina 06-50992959

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published.