Eindhovense horecaondernemers kruipen uit hun bescheiden schulp. Ze tonen lef en zijn creatiever en innovatiever dan ooit.

Want nu de verbinding tussen de horeca en haar gasten alleen online mogelijk is, betekent dit dat veel ondernemers plots met hun gezicht in de schijnwerpers staan. Dat is onwennig, hun horecahart voelt de druk. Desondanks worden grenzen verlegd en wordt er samen doorgezet. 

Wij helpen veel ondernemers met deze uitdaging. Samen met hen bedenken we nieuwe concepten en verrassende acties. Alles om de hotspot met haar gast te verbinden én nieuwe gasten te verleiden. Een aangepast assortiment, het delen van struggles en een letterlijk rondje door de lege horecazaak blijken een schot in de online roos. Want al deze nieuwe concepten en oplossingen brengen een stroom op gang.

Eendracht maakt macht. Echt Eindhovens

Zo worden ervaringen en succesformules openlijk gedeeld. Zaken die al langer bezorgen en afhalen schromen niet om hun kennis en ervaring te delen met hun concullega’s. Ze doen het samen en versterken elkaar. Eendracht maakt macht. Echt Eindhovens. Op die ontwikkelingen en verbondenheid is Eindhovens Rondje enorm trots.

Geen terras, wel vertier

Normaal worden nu de eerste koude drankjes geserveerd en zijn de asperges en oesters niet aan te slepen. Nu blijven de terrasjes leeg en werken, sporten en eten we thuis. We zijn nog nooit eerder zo virtueel ‘connected’ geweest. Dat biedt kansen. Gelukkig mag men in Nederland nog afhalen en thuisbezorgen, mits dit verantwoord gebeurt. Veel ondernemers pakken die mogelijkheid en bieden een ware thuisrestaurant-ervaring aan. Sterwaardige drie- of viergangendiners om thuis zelf te koken en weldadige brunches voor een betaalbare prijs. De fietskoeriers draaien overuren! Toch heeft niet iedere ondernemer deze mogelijkheid. Bijvoorbeeld omdat het concept zich hier niet voor leent of omwille van de veiligheid. Wat doe je dan? 

Creativiteit in deze tijd

Deze Eindhovense horecatoppers gooien al hun creativiteit in de strijd om met de gast in contact te blijven. Wij zetten een aantal leuke, creatieve ideeën voor je op een rijtje!

Grillmaster er op los!

Menig man ontsteekt komend weekend de barbecue en gaat aan de slag. Vaak met een vleespakket van de supermarkt, verkies liever de plaatselijke slager zoals Ad Reinders in Vershal het Veem. Bizarre tijden vragen om een professionele aanpak. Trek je schort aan, houd je spies in de aanslag en laat je helpen én verrassen door de boys van Roast Club. Dankzij hen word je een echte Grill Master. Want met de video’s van de Roast Club maak je zelf thuis de lekkerste grillgerechten. Geen hocus pocus, maar eenvoudig te bereiden pure, heerlijke recepten en grilltips. 

De virtuele voetjes van de vloer

Even klaar met dat borrelen op de bank? Maak van jouw weekend een feestje dankzij de vele livestreams of spotifylijsten die Eindhoven op dit moment deelt. Herrie met Gerrie, Bontgenoten, Café thomas, Club Vrijdag of bijvoorbeeld onze all time favorites van Café Staceys. It will make you happy! Volg ze op hun social media kanalen en blijf op de hoogte van het muzikale aanbod. Het enige dat je zelf even moet doen, is zorgen voor de cocktails! Meet with friends (online), maak een lekker exotisch drankje and dance the night away! Voor cocktailinspiratie moet je bij Cocktailicious zijn!

Vrouwen zijn gek op oesters..

Scoor oesters bij Seabas The Urban fisher en leer jezelf hoe je foutloos, zonder kleerscheuren en vooral very charmy oesters kan openen! Geloof ons daar scoor je straks tijdens datenights echt mega punten mee. Vraag de boys bij Seabass om tips en Youtube erop los.

You May Also Like

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *